pieskuba 24.04.03, 17:11 Przeczytajcie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=297&w=5769517 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Stacja benzynowa 24.04.03, 21:18 Tam zawsze była w planach stacja - więc jakoś mnie to nie dziwi. Odpowiedz Link
sprawiedliwyyy Re: Stacja benzynowa 24.04.03, 22:07 Slogii - ale TAM to znaczy gdzie? Skrzyżowanie NowoW. i Kond. ma 4 rogi - jeden całkiem zajęty - blok Kond. 22, kolejny - wjazd budowlany do ZZ, trzeci - od strony Lasku Bród. a ostatni - od strony Malborskiej. Jest też placyk naprzeciwko wjazdu do ZZ, na tyłach ratusza. Więc gdzie? Odpowiedz Link
sloggi Re: Stacja benzynowa 24.04.03, 22:45 Oczywiście, że od Lasku. Lokalizacja musi być maksymalnie intratna. Odpowiedz Link
sprawiedliwyyy Re: Stacja benzynowa 24.04.03, 23:00 Dzięki! No to jestem troszke spokojniejszy... Ale szkoda tej działki. Ma pecha - chyba WarInwest sprzedał bliżej Lasku wirtualne mieszkania... -------- "Siłą możesz mi zabrać wiele, Ale siłą nie możesz mi niczego dać..." [Kazik S.] Odpowiedz Link
sloggi Re: Stacja benzynowa 25.04.03, 08:32 Żeby było ciekawiej - WarInvest nigdy nie był 100% posiadaczem całej działki, bo nigdy nie wpłacił Mostostalowi Gdańsk pełnej kwoty za zakupiony teren. Na temat przyszłości tej ziemi wszyscy milczą. Odpowiedz Link
pieskuba Re: Stacja benzynowa 25.04.03, 10:14 Wrzuciłam ten post na nasze to forum, bo numery działek nie są mi znane, a autor postu na "Targówku" był uprzejmy napisać, że to "vis a vis Zielonego Zacisza", a najbardziej vis a vis jest ten uroczy ugorek pod oknami Ziemi Mazowieckiej... Stąd moje wątpliwości. W zeszłym roku dzwoniłam do odpowiedniego wydziału jeszcze wtedy Urzędu Gminy i wtedy poinformowano mnie, że stacja benzynowa w tym miejscu być nie może. Ale kto to wie... Pieskuba "A idiotom zimno..." [Lech Janerka] Odpowiedz Link
stewald Re: Stacja benzynowa 27.04.03, 09:28 W artykule napisane jest, że na rogu Kondratowicza i proj. Nowo-Wincentego, czyli na pewno za mostkiem bo tam znajduje się ta projektowana obecnie już w budowie ulica. A placyk przed ratuszem do tego rogu na pewno już nie należy. Odpowiedz Link
sc77 Re: Stacja benzynowa 06.05.03, 10:07 No i tam jest wiekszy ruch z Carrefoura i potencjalnie wiecej klientow. Beda musieli jednak konkurowac z A24 przy Carrefourze. Sciagna ludzi do siebie sklepem, ktorego brakuje w A24 Odpowiedz Link