asiula141212 28.05.07, 09:54 Szyld będzie czy wam się to podoba czy nie, pogadamy jak będzie was skręcał ból zęba malkontenci ha!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waha1 Re: Chuj wam w dupę frajerzy 28.05.07, 10:17 > Szyld będzie czy wam się to podoba czy nie, pogadamy jak będzie was skręcał > ból zęba malkontenci ha!!! Do tej pory ignorowałem całą dyskusje o szyldzie ani mnie on ziębił ani grzał ale twój post mnie przekonał. Na pewno nie skorzystam z usług tego zakładu ani ja ani moja rodzina i będę szczerze odradzał korzystanie wszystkim znajomym. A będzie to tym łatwiejsze, że konkurencja wokoło jest olbrzymia. Odpowiedz Link
asiaczek14121 Re: Chuj wam w dupę frajerzy 28.05.07, 11:58 jak łatwo kogoś zmanipulować prawda!, najgorsze jest to że na tej perfidnej akcji straci tylko Bogu ducha winny gabinet. nie miałam pojęcia, że ktoś może aż tak być zdesperowany żeby uzywać takiego słownictwa i podszywać się jeszcze pod kogoś innego obrzydliwe. TO NIE JEST WYPOWIEDŹ OSOBY KTÓREJ NICK JEST ŁUDZĄCO PODOBNY. NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!!!!!!!! Odpowiedz Link
gama180 Re: Chuj wam w dupę frajerzy 28.05.07, 10:30 wydaje mi się że trochę za ostro, można przecież inaczej wyrazić swoje niezadowolenie. A jeśli chodzi o ten szyld to nie stawiał bym sprawy tak stanowczo, Jest to problem bo znajduje się on na częściach wspólnych Odpowiedz Link
pieskuba Re: Chuj wam w dupę frajerzy 28.05.07, 11:30 Na naszym osiedlu są dwa gabinety, lekarzy do wyboru do koloru a i słownictwo bardziej wyszukane :o) Odpowiedz Link
asiaczek14121 Re: Chuj wam w dupę frajerzy 28.05.07, 11:49 no to teraz wszystko wiadomo, jak łatwo zmanipulować czyjeś wypowiedzi. UPRZEJMIE OŚWIADCZAM ŻE WĄTEK ZAŁOŻONY PRZEZ asiula141212 NIE JEST MOJEGO AUTORSTWA TZN. AUTORSTWA POCHODZĄCEGO Z NASTĘPUJĄCYCH ZABLOKOWANYCH NICKÓW: asiaczek1412, asiula1412 i asiula14121. JEST TO WREDNA MARNA PROWOKACJA,KTÓRA ŚWIADCZY O WYJĄTKOWYCH CHAMSTWIE, STANOWCZO SIĘ ODCINAM OD TEGO WĄTKU I UŻYTYCH W NICH WYRAŻEŃ Odpowiedz Link
zzbarnaba Tej pani juz dziękujemy. 28.05.07, 11:59 Ile jeszcze razy twoje inwektywy i niki muszą być wycinane żebyś dała sobie spokój? Nie pierwszy raz straszysz nagłym bólem zębów skarbeńku, nie pierwszy raz używasz epitetów. Ze swojej strony zapewniam - moja noga u ciebie nie postanie, łyknę coś i pójdę gdziekolwiek indziej, co radzę tak swoim znajomym jak i wszystkim forumowiczom. W sumie wydźwięk powyższego postu unaocznia twój stosunek do wspólnoty sąsiedzkiej zaakcentowany wcześniej umieszczeniem tej szpetnej blachy przy wejściu i jej chamską obroną wykorzystującą inwektywy, oskarżenia i kłamstwa. ps. Gdzieś kończyła studia? Etyki nie mieliście? Mam nadzieję, że nasze drogi nie przecięły się na akademii bo przynosisz wstyd środowisku. Odpowiedz Link
zzbarnaba Re: Tej pani juz dziękujemy. 28.05.07, 12:00 ps. I żeby nie było że konkurencja - Ja byłem na I lekarskim. Odpowiedz Link
zzmarnar Re: Tej pani juz dziękujemy. 28.05.07, 12:14 widać przecież na pierwszy rzut oka, że to prowokacja, uważasz na prawdę że ten wątek zmontowała ta asiula ileś tam?. Desperacko się broni ale raczej z poprzednich wypowiedzi nie wynika, żeby do tego stopnia. Ktoś zwyczajnie zmodyfikował nick. Komuś chyba rzeczywiście zależy na zdyskredytowaniu gabinetu. Nie sądzę, żeby stała za tym doktorowa, za dużo ma do stracenia. Rzeczywiście nie przypuszczałem, że tutaj takie chamstwo na tym forum się rozmnaża i do tego większość przyjęło tę prowokację na serio. Ehh, szkoda gadać, smutne. Odpowiedz Link
zzbarnaba Re: Tej pani juz dziękujemy. 28.05.07, 12:33 Czy ja wiem czy prowokacja? W jednym z wcześniejszych postów, o których usunięcie jest oburzona, osóbka ta pisała m.in.: asiula1412 napisała: > > szajka kolesi zapewne chce się dorwać do osiedlowej władzy. już teraz wiem jak > to działa. niewygodne wypowiedzi są usuwane, ale jazda i wszystko to przez > szyldy stomatologa. mieszkam tu od 3 lat i nie przypuszczałam że takie wszy > mam > za ścianą, a może to początki zespołu maniakalno-urojeniowego. tak łatwo się > tu > mnie stąd nie pozbądziecie. w końcu jest wolność słowa. Ktoś określający sąsiadów mianem wszy nie zasługuje moim zdaniem żadną miarą na szacunek. Sama sobie opinię wystawia. Moim zdaniem to nie grubymi nićmi szyta prowokacja, tylko grubymi nićmi szyta próba odkręcania ogonem wypowiedzi, która nie tylko przekracza granicę netykiety i kultury osobistej, ale w odróżnieniu od poprzednich nie została na czas wycięta przez admina i spotkała się z arcynieprzychylnym odbiorem sąsiadów. Swoich wszy jakoś pani stomatolog nie oprotestowała - tylko darła szaty, że ją cenzura niesprawiedliwie sekuje. Ciekawe, czy pozostałe wycięte posty były równie wyważone i kulturalne? Ja w każdym razie wszą się nie czuję, uważam za to, że trzeba być wyjątkową gnidą, żeby do takiego poziomu argumentacji się posunąć. Odpowiedz Link
zzmarnar Re: Tej pani juz dziękujemy. 28.05.07, 12:49 wiesz co tak sie składa, że zdążyłem te poprzednie posty przeczytać i jakoś nic szczególnie obraźliwego się nie doczytałem, ot takie tam przemyślenia. teraz sam wolę się tu za dużo nie wypowiadać bo mam nieodparte wrażenie wewnętrznego niepokoju, że może i moje wypowiedzi ktoś tu przerobi.Ta cała dyskusja jest chyba jakaś niezbyt zdrowa. Mam jeszcze jedno pytanie, dlaczego tak uparcie twierdzisz że ta cała asiula czy jak jej tam to pani stomatolog w jednej osobie? Nie sądzę, ale cóż każdy ma prawo do swojego zdania. A z tym kolesiostwem to chyba jest w tym trochę prawdy, nie można temu zaprzeczyć. Odpowiedz Link
zzbarnaba Re: Tej pani juz dziękujemy. 28.05.07, 12:58 Znaczy że co? Wszy sobie też wymyśliłem? Wycięto owe wszy ze względu na kolesiostwo? Z kim? Z dentystą spod gminy? Czy może z asiulą, której chluby owe wszy nie przynoszą? Admin jak byk napisał na górze forum co i dlaczego będzie cięte. I tnie. A co do tożsamości owej osóbki to zauważ, że większość osób wyraziła swoje zdanie, w którymś wątku dotyczącym dentysty i tyle. Jedynie asiula gorąco polemizuje z każdym z oponentów i ma zaskakująco dużo "zasłyszanych" informacji tak o gabinecie, pozwoleniach na powieszenie reklam, nakazie ich zdjęcia jak i o zabezpieczeniu ścian gabinetu przed promieniami X. Jak dla mnie wniosek jest oczywisty - skądinąd przerabialiśmy już to przy okazji fryzjera i jego konkurencji czyż nie? Odpowiedz Link