Dodaj do ulubionych

Chuj wam w dupę frajerzy

28.05.07, 09:54
Szyld będzie czy wam się to podoba czy nie, pogadamy jak będzie was skręcał
ból zęba malkontenci ha!!!
Obserwuj wątek
    • waha1 Re: Chuj wam w dupę frajerzy 28.05.07, 10:17
      > Szyld będzie czy wam się to podoba czy nie, pogadamy jak będzie was skręcał
      > ból zęba malkontenci ha!!!

Do tej pory ignorowałem całą dyskusje o szyldzie ani mnie on ziębił ani grzał
      ale twój post mnie przekonał. Na pewno nie skorzystam z usług tego zakładu ani
      ja ani moja rodzina i będę szczerze odradzał korzystanie wszystkim znajomym. A
      będzie to tym łatwiejsze, że konkurencja wokoło jest olbrzymia.
      • asiaczek14121 Re: Chuj wam w dupę frajerzy 28.05.07, 11:58
        jak łatwo kogoś zmanipulować prawda!, najgorsze jest to że na tej perfidnej
        akcji straci tylko Bogu ducha winny gabinet. nie miałam pojęcia, że ktoś może
        aż tak być zdesperowany żeby uzywać takiego słownictwa i podszywać się jeszcze
        pod kogoś innego obrzydliwe. TO NIE JEST WYPOWIEDŹ OSOBY KTÓREJ NICK JEST
        ŁUDZĄCO PODOBNY. NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!!!!!!!!
    • gama180 Re: Chuj wam w dupę frajerzy 28.05.07, 10:30
      wydaje mi się że trochę za ostro, można przecież inaczej wyrazić swoje
      niezadowolenie. A jeśli chodzi o ten szyld to nie stawiał bym sprawy tak
      stanowczo, Jest to problem bo znajduje się on na częściach wspólnych
    • pieskuba Re: Chuj wam w dupę frajerzy 28.05.07, 11:30
      Na naszym osiedlu są dwa gabinety, lekarzy do wyboru do koloru a i słownictwo
      bardziej wyszukane :o)
      • asiaczek14121 Re: Chuj wam w dupę frajerzy 28.05.07, 11:49
        no to teraz wszystko wiadomo, jak łatwo zmanipulować czyjeś wypowiedzi.
        UPRZEJMIE OŚWIADCZAM ŻE WĄTEK ZAŁOŻONY PRZEZ asiula141212 NIE JEST MOJEGO
        AUTORSTWA TZN. AUTORSTWA POCHODZĄCEGO Z NASTĘPUJĄCYCH ZABLOKOWANYCH NICKÓW:
        asiaczek1412, asiula1412 i asiula14121. JEST TO WREDNA MARNA PROWOKACJA,KTÓRA
        ŚWIADCZY O WYJĄTKOWYCH CHAMSTWIE, STANOWCZO SIĘ ODCINAM OD TEGO WĄTKU I UŻYTYCH
        W NICH WYRAŻEŃ
        • zzbarnaba Tej pani juz dziękujemy. 28.05.07, 11:59
          Ile jeszcze razy twoje inwektywy i niki muszą być wycinane żebyś dała sobie spokój?
          Nie pierwszy raz straszysz nagłym bólem zębów skarbeńku, nie pierwszy raz
          używasz epitetów.

Ze swojej strony zapewniam - moja noga u ciebie nie postanie, łyknę coś i pójdę
          gdziekolwiek indziej, co radzę tak swoim znajomym jak i wszystkim forumowiczom.

W sumie wydźwięk powyższego postu unaocznia twój stosunek do wspólnoty
          sąsiedzkiej zaakcentowany wcześniej umieszczeniem tej szpetnej blachy przy
          wejściu i jej chamską obroną wykorzystującą inwektywy, oskarżenia i kłamstwa.

ps. Gdzieś kończyła studia? Etyki nie mieliście? Mam nadzieję, że nasze drogi
          nie przecięły się na akademii bo przynosisz wstyd środowisku.
          • zzbarnaba Re: Tej pani juz dziękujemy. 28.05.07, 12:00
            ps. I żeby nie było że konkurencja - Ja byłem na I lekarskim.
            • zzmarnar Re: Tej pani juz dziękujemy. 28.05.07, 12:14
              widać przecież na pierwszy rzut oka, że to prowokacja, uważasz na prawdę że ten
              wątek zmontowała ta asiula ileś tam?. Desperacko się broni ale raczej z
              poprzednich wypowiedzi nie wynika, żeby do tego stopnia. Ktoś zwyczajnie
              zmodyfikował nick. Komuś chyba rzeczywiście zależy na zdyskredytowaniu
              gabinetu. Nie sądzę, żeby stała za tym doktorowa, za dużo ma do stracenia.
              Rzeczywiście nie przypuszczałem, że tutaj takie chamstwo na tym forum się
              rozmnaża i do tego większość przyjęło tę prowokację na serio. Ehh, szkoda
              gadać, smutne.
              • zzbarnaba Re: Tej pani juz dziękujemy. 28.05.07, 12:33
                Czy ja wiem czy prowokacja?

W jednym z wcześniejszych postów, o których usunięcie jest oburzona, osóbka ta
                pisała m.in.:

asiula1412 napisała:

>
                > szajka kolesi zapewne chce się dorwać do osiedlowej władzy. już teraz wiem jak
                > to działa. niewygodne wypowiedzi są usuwane, ale jazda i wszystko to przez
                > szyldy stomatologa. mieszkam tu od 3 lat i nie przypuszczałam że takie wszy
                > mam
                > za ścianą, a może to początki zespołu maniakalno-urojeniowego. tak łatwo się
                > tu
                > mnie stąd nie pozbądziecie. w końcu jest wolność słowa.

Ktoś określający sąsiadów mianem wszy nie zasługuje moim zdaniem żadną miarą na
                szacunek. Sama sobie opinię wystawia.

Moim zdaniem to nie grubymi nićmi szyta prowokacja, tylko grubymi nićmi szyta
                próba odkręcania ogonem wypowiedzi, która nie tylko przekracza granicę netykiety
                i kultury osobistej, ale w odróżnieniu od poprzednich nie została na czas
                wycięta przez admina i spotkała się z arcynieprzychylnym odbiorem sąsiadów.

Swoich wszy jakoś pani stomatolog nie oprotestowała - tylko darła szaty, że ją
                cenzura niesprawiedliwie sekuje. Ciekawe, czy pozostałe wycięte posty były
                równie wyważone i kulturalne?

Ja w każdym razie wszą się nie czuję, uważam za to, że trzeba być wyjątkową
                gnidą, żeby do takiego poziomu argumentacji się posunąć.
                • zzmarnar Re: Tej pani juz dziękujemy. 28.05.07, 12:49
                  wiesz co tak sie składa, że zdążyłem te poprzednie posty przeczytać i jakoś nic
                  szczególnie obraźliwego się nie doczytałem, ot takie tam przemyślenia. teraz
                  sam wolę się tu za dużo nie wypowiadać bo mam nieodparte wrażenie wewnętrznego
                  niepokoju, że może i moje wypowiedzi ktoś tu przerobi.Ta cała dyskusja jest
                  chyba jakaś niezbyt zdrowa. Mam jeszcze jedno pytanie, dlaczego tak uparcie
                  twierdzisz że ta cała asiula czy jak jej tam to pani stomatolog w jednej
                  osobie? Nie sądzę, ale cóż każdy ma prawo do swojego zdania.
                  A z tym kolesiostwem to chyba jest w tym trochę prawdy, nie można temu
                  zaprzeczyć.
                  • zzbarnaba Re: Tej pani juz dziękujemy. 28.05.07, 12:58
                    Znaczy że co?
                    Wszy sobie też wymyśliłem?
                    Wycięto owe wszy ze względu na kolesiostwo?
                    Z kim? Z dentystą spod gminy? Czy może z asiulą, której chluby owe wszy nie
                    przynoszą?
                    Admin jak byk napisał na górze forum co i dlaczego będzie cięte. I tnie.

A co do tożsamości owej osóbki to zauważ, że większość osób wyraziła swoje
                    zdanie, w którymś wątku dotyczącym dentysty i tyle. Jedynie asiula gorąco
                    polemizuje z każdym z oponentów i ma zaskakująco dużo "zasłyszanych" informacji
                    tak o gabinecie, pozwoleniach na powieszenie reklam, nakazie ich zdjęcia jak i o
                    zabezpieczeniu ścian gabinetu przed promieniami X. Jak dla mnie wniosek jest
                    oczywisty - skądinąd przerabialiśmy już to przy okazji fryzjera i jego
                    konkurencji czyż nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka