sibeliuss 10.06.07, 18:55 Piąta rano, dwóch podrostków siedzi w altance, następnie po kolei nasikali na palenisko w grillu i powrócili do konsumpcji piwka. Ochrona spaceruje po parkingu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olo335 Re: Smacznego 11.06.07, 21:12 co , liczyłeś sibelliusie na jakiś głos potępienia podobnych zachowań? O tym aby ktos potwierdził niestosownosć zachowań tychże / prawdopodobnie / obrzympalców czekałem pół roku. Ale ile wczesniej pretensji pod moim adresem było! Odpowiedz Link
na_kolana_chamy1 Re: Smacznego 11.06.07, 21:26 - będac kidyś w górach na wycieczce "tamtejszy przewodnik" kazał wręcz "sikać na żar" bo impreza sie skończyła i bał się żeby lasu nie podpalić - może ... ... Ci sikający chłopcy uratowali osiedle ... ))) Odpowiedz Link
bastekzz Re: Smacznego 12.06.07, 16:41 Tia mam nadzieję że również zawsze po obiedzie sikają na kuchenkę mamy coby uratować nas wszystkich ... mnie też wkurzają te małolaty z altanki zwłaszcza że mam na nich widok bezpośredni . Ale skoro rodzice nie widzą problemu ... to ja się nie będę wtrącał ,nie będę wychowywał.... pozdrawiam i miłego grillowania pozdrawiam Odpowiedz Link