sc77 09.06.03, 15:19 Znacie jakies fajne trasy rowerowe w poblizu ZZ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzslawek Re: Trasy rowerowe 09.06.03, 16:08 To zależy co znaczy "w pobliżu" Jest fajna trasa nad Zalew Zegrzyński (22 km)- trzeba dojechać ul. Białołęcką do Kanału Żerańskiego, a stamtąd jest ok 15 km. wzdłuż tegoż kanału ubitą w tym roku i poprawioną trasą rowerową. Bardzo miło się jedzie. W innym kierunku - przez Lasek Bródnowski do Ząbek, a tam ul. Bystrą i 11 Listopada do lasu pomiędzy Ząbkami i Zielonką. Jest to już znaczny obszar leśny z fajnymi ścieżkami i przesmykami. Dojazd do lasu: ok. 8 km. Sławek Odpowiedz Link
sloggi Re: Trasy rowerowe 09.06.03, 17:00 Ludzie z Bródna dużo jeżdzą po "Kambodży", czy po terenach za Trasą Toruńską. Moja ulubiona trasa: Kondratowicza - wzdłuż Lasku Bródn. - Głębocka - Lewnandów - Oknicka - Chudoby - za mostkiem na rzece długiej w prawo - przez lasek - Kroczewska - Wyszkowska - Chudoby - Zdziarska - Wojdyńska - Olesin - Kobiałka - Płochocińska - Szamocin - Dylewska - Wałuszewska(można skręcić w Lidzbarską i pojechać do Choszczówki, do baru Dzik) - Bohaterów - Czołowa - Marywilska - Odlewnicza - Annopol - Rembielińska - Kondratowicza. Odpowiedz Link
zzwojtek Re: Trasy rowerowe 09.06.03, 21:39 Testowałem sympatyczną trasę właśnie mniej więcej w tamtą stronę, początek chyba taki sam: wiaduktem nad Toruńską, przez Grodzisk, mostek nad Długą, przez Augustów drogami leśnymi na północ do zielonego szlaku, szlakiem przez Puszczę Słupecką aż do Wólki Radzymińskiej. Powrót np. czerwonym szlakiem i drogą bez szlaku albo np. zielonym i końcówka jak początek. Całość około 40 km. Pozdrawiam, Wojtek Odpowiedz Link
sc77 Re: Trasy rowerowe 11.06.03, 09:16 Dziekuje za informacje. Musze sobie popatrzyc na mape, gdyz te ulice mi jeszcze niewiele mowia. Z tego co czytam to jest wiele ciekawych miejsc do pojezdzenia Pozdrawiam Odpowiedz Link
sloggi Re: Trasy rowerowe 11.06.03, 09:37 Jeśli chciałbyś pojeździć w towarzystwie - polecam się łaskawej uwadze (jakby co puść @ numer tel.) Wczoraj odebrałem rower z przegladu - chodzi jak po maśle. Odpowiedz Link