08.10.07, 15:02
dowiedziałem się dzisiaj że istnieje możliwość założenia internetu w jmdi. Na
papierze ofera wygląda nieźle 75zł za symetryczne łącze 4mbit
Tylko jeszcze nikt z zz się nie zdecydował
- Może ktoś słyszał jakieś opinie o jakości łącz w tej firmie ?
- Podobno musiał by być puszczony osobny kabelek ale znowu od pana z upc
słyszałem że już kabelków do mieszkania nie można puszczać
Obserwuj wątek
    • waha1 Re: jmdi 08.10.07, 16:15
      > dowiedziałem się dzisiaj że istnieje możliwość założenia internetu w jmdi. Na
      > papierze ofera wygląda nieźle 75zł za symetryczne łącze 4mbit
      > Tylko jeszcze nikt z zz się nie zdecydował

O! A ciekawe dlaczego?

A powaznie ja bardzo chcialem JMDI ale po ktoryms mailu z mojej strony kontakt z
      nimi sie zupelnie urwal a ze nie byl to pierwszy problem w komunikacji z nimi
      stwierdzilem ze nie bede sie im wciskal na sile i odpuscilem.

> - Może ktoś słyszał jakieś opinie o jakości łącz w tej firmie ?

Bylo, poszukaj w archiwum. Generalnie podobno nie sa zli.

• ryar Re: jmdi 08.10.07, 19:36
        nie wiem kiedy próbowałeś bo podobno dopiero co założyli
        muszę się dowiedziec jakie koszty się wiążą z ew. wypowiedzeniem jak mi się nie
        spodoba
        • waha1 Re: jmdi 08.10.07, 19:58
          Probowalem jakies pol roku temu. Wg zapewnien przedstawiciela JMDI internet byl
          dostepny juz wtedy na naszym osiedlu. Ale po tym jak podalem moje namiary z
          propozycja spotkania w celu podpisania umowy nie otrzymalem zadnej opowiedzi.
          Gdyby udalo Ci sie zalozyc, podziel sie wrazeniami.
          • tojazabki Re: jmdi-oszukuje 22.04.13, 22:33
            nie polecam oszukują i wciskają kit ze dekoder ma nagrywanie i time-shift niestety to pierwsze działa w kratkę TS wcale nie działa

całe szczęści wiałem umowę na próbę na 6 miesięcy.
    • agni1 Re: jmdi 24.06.14, 23:51
      Ja mam JMDI i jestem zadowolona, ale nie należę do wymagającym użytkowników: ważne, że działa, że w przypadku awarii można dodzwonić się do serwisu i że w serwisie mają kompetentne osoby. W porównaniu do innych operatorów z którymi miałam do czynienia zmiana jest na plus.
      • minius5 Re: jmdi 28.06.14, 00:48
        a to link do osuniętych postów z fb
        plus.google.com/104564107493755579753/posts?hl=pl
        • stelmah Re: jmdi 04.09.14, 18:27
          my mamy i jest jako tako, net 40MB jest, chodzi troszkę wolniej, w tej chwili 34MG, na WI-FI trochę wolniej, raz w miesiącu na 1-2 dni zacina się.
          telewizja ok, tylko HD nie działa zbyt dobrze, obraz zakłócony jest, czasami kwadracikami, byli Panowie z serwisu i nic nie zrobili oprócz pogaduchy, gniazdko i kabel na odwal się włożone, wypadło i sam musiałem poprawić.
          serwis odbiera telefony i przyjezdzaja, tylko powinnio ankietę po wizycie mieć, żeby poprawić jakość tych wizyt.
          • stelmah Re: jmdi 04.09.14, 18:32
            apropo jeszcze sygnału HD, to jakość 100%, siłą 50% i nie wiem czy to nie jest winą, panowie twierdzą, że nie :p
      • rafk01 Re: jmdi 29.01.15, 22:04
        ja też mam JMDI. Są spoko. Ciągle jeszcze nie mają takiego korpo-podejścia, więc zależy im na kliencie bardziej, takie mam odczucie. Łatwiej jest pewne rzeczy u nich załatwić, dowiedzieć się czy zgłosić. Nie mają masówki, więc daje się z nimi negocjować. Osobiście nie mogę na nich narzekać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka