marcin_robert 19.08.03, 11:20 Klatka V - na parterze mokre zacieki na wysokości 40 cm licząc od podłogi. Wygląda jakby było całkiem spore zalanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin_robert Re: V klatka - Etap B - zacieki 19.08.03, 14:22 Zacieki są na korytarzu wewnątrz budynku. Odpowiedz Link
zzdorka Re: V klatka - Etap B - zacieki 29.08.03, 20:01 Czy nikt nic nie wie? To wyglada, jakby przez dobrych kilka dni stala na klatce jakas strasznie brudna woda. Nikogo nie interesuje (szczegolnie mieszkancow parteru?)co to bylo? Przeciez moze sie wydarzyc jeszcze raz. No, chyba, ze ktos sobie pomazal sciekami sciane tak dla jaj... Odpowiedz Link
marta_marta2 Re: V klatka - Etap B - zacieki 08.09.03, 15:35 Z przyczyn obiektywnych interesowałam się opisanym zaciekiem. Niestety nikt nie był w stanie udzielić mi odpowiedzi. Ani admninistracja, ani tym bardziej biuro sprzedaży Mam nadzieję, że była to jednorazowa awaria. Bo ewidentnie była w tym miejscu woda, która znalazła ujście w szczelinach między terakotą. Odpowiedz Link
zzdorka Re: V klatka - Etap B - zacieki 09.09.03, 12:30 Ciekawe... Przeszla powodz i nikt tego nie zauwazyl... Odpowiedz Link
mania2424 Re: V klatka - Etap B - zacieki 09.10.03, 17:31 Już ich nie ma. Widziałeś? Znikły. Odpowiedz Link
aankaa nie chcę Was martwić 09.10.03, 22:33 tak (nieraz) wygląda blok ze "złą izolacją poziomą" - w skrócie: wilgoć z podłoża wnika w fundamenty, penetruje podłoże. Efekt - za kilka lat grzyb Odpowiedz Link
mir_s Re: nie chcę Was martwić 10.10.03, 16:36 prosta sprawa przecież budynek jest objęty gwarancją Obowiązkiem wykonawcy TURRET jest natychmiastowe usunięcie usterek Odpowiedz Link