malandy 28.06.08, 00:11 Sprawdzal juz moze ktos czy robotnicy halasujacy ka skrzyzowaniu Kondratowicza maja pozwolenie na roboty? Jest juz polnoc a oni wciaz nap****alają Nie chce na darmo strzepic jezyka.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemek.c Re: Roboty 28.06.08, 01:16 malandy napisał: > Sprawdzal juz moze ktos czy robotnicy halasujacy ka skrzyzowaniu Kondratowicza > maja pozwolenie na roboty? Jest juz polnoc a oni wciaz nap****alają > Nie chce na darmo strzepic jezyka.. > A kim miałby być ten "ktoś" kto Cię wyręczy? Trudno chwycić za słuchawkę i zadzwonić po straż miejską lub na policję. Łatwiej zalogować się i wypłakać na forum...? Odpowiedz Link
malandy Re: Roboty 28.06.08, 13:40 widze ze tu coraz wiecej osob ma problem ze zrozumieniem tekstu czytanego i czeka tylko jakby tu komus dosrac. Nie pytam sie czy ktos zadzwoni i mnie wyreczy. Pytalem czy ktos juz moze dzownil. Po co mam byc setna osoba dzwoniaca na policje, jak moze juz ktos dzwonil i podzieli sie informacja na ten temat. nie pozdrawiam. Mitaka: dzieki za informacje! Odpowiedz Link
przemek.c Re: Roboty 28.06.08, 17:24 malandy napisał: > widze ze tu coraz wiecej osob ma problem ze zrozumieniem tekstu czytanego i cze > ka tylko jakby tu komus dosrac. > Nie pytam sie czy ktos zadzwoni i mnie wyreczy. > Pytalem czy ktos juz moze dzownil. Po co mam byc setna osoba dzwoniaca na polic > je, jak moze juz ktos dzwonil i podzieli sie informacja na ten temat. > > nie pozdrawiam. > > Mitaka: dzieki za informacje! Rzeczywiście, słowo "nap***dalać" absolutnie nie jest naładowane emocjami i nie wyraża frustracji piszącego prowadzonymi w nocy pracami Pytasz, po co masz być setną osobą... Ano, inna sprawa, gdy przypadek zgłosi policji jedna osoba, a nieco inna, gdy będzie ich sto. Problem w tym, że wszyscy srają po gaciach, gdy przychodzi do wykręcenia 112/997. Wolą wyżalić się na forum. Cóż, "barnabyzm" to dość powszechne zjawisko. Odpowiedz Link
mitaka Re: Roboty 28.06.08, 10:10 niniejszym odpowiadam - pozwolenie na niemozebne napier.dalanie JEST www.zdm.waw.pl/informacje/wiadomosci/wiadomosci/back/1/article/nowe-nawierzchnie-na-brodnie.html Odpowiedz Link
ryar Re: Roboty 29.06.08, 23:11 ja tam hałasu nie słyszę bo specjalnie brałem mieszkanie nie od ulicy ale ciekawi mnie czy dojazd z/do metra się znacznie wydłuży Odpowiedz Link
mitaka Re: Roboty 30.06.08, 16:09 a ja specjalnie od ulicy Wole cywilizacje pona******laja i pojda Poza tym w "B" w podworka tez idealnie slychac roboty. Odpowiedz Link
ryar Re: Roboty 30.06.08, 21:28 no ale ja mam okna na kanałek BTW nie wiedziałem że tak sprawnie można zerwać i położyć nawierzchnię, nie wiem dlaczego w innych miejscach zajmuje to tygodnie Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Roboty 30.06.08, 09:21 Ale czy nie przeszkadzają Ci dziurawe jezdnie? Jeden weekend chyba mozna przeżyć. Może warto w taki piękny weekend pojechać do rodziców? Odpowiedz Link
robert7704 Re: Roboty 30.06.08, 14:16 No to w kolejny weekend do Teściów można jechać bo będzie remontowana druga strona jezdni. Nap****lanie gwarantowane. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Roboty 30.06.08, 14:46 Cieszy mnie naprawa głównej arterii naszego osiedla. Odpowiedz Link