viktor_pl 07.01.09, 16:39 "I would like to apologize for the incredible rumor on this post. When I saw this picture I jumped on the chance to get something fresh, unfortunately, it was something that had already been released in 2006." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arczx360 Re: Nowy Big Daddy w BioShock 2 07.01.09, 16:43 Update (1/7/2009): I would like to apologize for the incredible rumor on this post. When I saw this picture I jumped on the chance to get something fresh, unfortunately, it was something that had already been released in 2006. But I feel that just because it was released in 2006 doesn't mean it wont be used in Bioshock 2. Perhaps they realized that the Big daddy was to rough looking, And decided to use that style for an experimental phase of the Big Daddy in the second Bioshock czyli fake Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Nowy Big Daddy w BioShock 2 07.01.09, 16:48 Heh, tuż po publikacji, dziękuję, już dopisuję tę informację. Odpowiedz Link Zgłoś
crinos_pl Re: Nowy Big Daddy w BioShock 2 07.01.09, 17:02 Wiem, że stanowię zdecydowaną mniejszość, ale mi Bioshock jakoś nie podchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychu_419 Re: Nowy Big Daddy w BioShock 2 07.01.09, 17:12 Czy Bioshock jest straszny? po bliższym obczajeniu tego tytułu widzę że jest on niesamowicie klimatyczny, ale czy jest straszny? nie lubiem survival horror chociaż Dead Space i L4D mi się podobał Odpowiedz Link Zgłoś
qubeqq Re: Nowy Big Daddy w BioShock 2 07.01.09, 17:39 Hm, ale pierwsza i druga część gwiezdnych wojen są takie sobie (Mroczne Widmo i Atak Klonów), pozostałe bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Nowy Big Daddy w BioShock 2 07.01.09, 19:09 z okazji premiery Bioshocka na PS3 do PSW byla dolaczana publikacja na temat tej gry, w ktorej tworcy opowiadali, ze stworzyli zamknieta historie. po skonczneniu gry i ujrzeniu trailera drugiej czesci troszke sie zdzwilem - widac jak gra przynosi pieniazki, to to, co uwazaja tworcy jest mniej wazne niz to, co mowia ksiegowi... Odpowiedz Link Zgłoś
michaelius_pl Re: Nowy Big Daddy w BioShock 2 07.01.09, 21:15 Hmm uzywajac terminologii star warsowej na razie mamy "Nowa nadzieje" pozniej dostaniemy jeszcze lepsze "imperium kontratakuje" czyli Bioshocka 2, nastepnie przyjdzie niezly Bioshock 3 czyli "Powrot Jedi", a nastepnie zacznie sie zenujace odcinanie kapuchy czyli prequel trilogy Odpowiedz Link Zgłoś
crisu Re: Nowy Big Daddy w BioShock 2 08.01.09, 09:55 "Cóż, jak widać inni uważają, że da się z niej wycisnąć jeszcze sześć kolejnych części. Trudno, takie są brutalne realia." --> nie sześć , a 5 kolejnych części Odpowiedz Link Zgłoś