Gość: dupek
IP: *.dynamic.chello.pl
28.12.10, 19:38
LEEEEEEC FRANUSIU wysoko wysoko,niech młodzi ,wykształceni POwcy z miast wiedza ze maja kredyt :)
NO TO JAK TO W KOŃCU JEST ???
...nasza gospodarka ponoć jest SUPER - no to się pytam, czy jesteśmy zieloną wyspą na mapie Europy czy jesteśmy "nabici" w zieloną butelke ???
Q.va RUDY SEPLENIACZ zadłużył mnie i całą moją rodzinę na prawie 100 tys zł dobrze ze kredytów nie mam najgorsze to , że zadłuzył też moje plemniki i jajeczka mojej żony . Każdy mój plemnik któty zapłodni jajeczko mojej żony lub innej kobiety jest w "plecy no jakieś 23 tys"PLN . Szanowni Polacy nie strzelajcie plemnikami na prawo i lewo zastanówcie sie jak bardzo dzieki RUDEMU SEPLENIACZOWI możecie się zadłuzyć.To tyle POzdrawiam fachowców z rządu i wszystkich matołów z PO !!!!!!
Tym razem SPECJALNIE zagłosuję na TUSKA - żeby dłużej i bardziej bolało..
Na ludzi prostych tylko proste metody działają...
Kochane Pryszcze!. Nie wiem, czy wiecie, że
gdzieś tam w ciepłytch krajach, chyba na wyspach Galapagos żyje sobie takie dzikie plemie. Żywi się żółwiami. Dużymi żółwiami. Ponieważ jest tam gorąco, nie zabijają żówia giganta, żeby mięso się nie popsuło. Odcinają kawałek mięsa, a żułwia na sznurku wypuszczają do morza. Wyciągają go jak zgłodnieją i znowu kawałek odcinają... I tak aż zostanie szkielet...
Wydaje mi się, że to prymitywne plemię złowiło w Polsce 300 tyś. wykształconych żółwii.