Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 08:57 Czy ktoś ma jakieś informacje na temat mieszkań w apartamentowcu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: za drogo dla mnie ale ściema wpisy na tym forum są z jednego NICKA IP: 217.153.189.* 01.09.11, 19:38 Dodam, że wszystkie trzy wpisy poprzednie są z tego samego jednego nicka. Wiem dlaczego nie czytam żadnych for. Chyba wypowiadają się na nich tylko złosliwcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za drogo dla mnie Re: ale ściema wpisy na tym forum są z jednego IP: 217.153.189.* 01.09.11, 19:39 ale blok wygląda ładnie choć jest za drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzień ale ściema wpisy na tym forum są z jednego NICKA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.09.11, 20:05 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mol ale ściema wpisy na tym forum są z jednego IP IP: 91.221.144.* 18.09.11, 14:26 no żenada, ludzie wypisuja głupoty korzystając z jednego numeru IP ale moderator powinien na reagować? "ściema" - to sie zgadza. a ta firma RC ma dobra opinię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: ale ściema wpisy na tym forum są z jednego I IP: *.acn.waw.pl 27.09.11, 05:06 po co wchodzić na fora żeby tylko mącić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam.budowę Znakomty projket jednorodz. Wzór sztuki budowlanej IP: *.acn.waw.pl 23.12.11, 16:15 Większość informacji zawarta w poprzednich postach dotyczy innej budowy - spółdzielni o podobnej nazwie. Projekt developerski nazywa się Jednorodzinny Nowy Imielin II i jest inwestycja Rc Development. Znam ten projekt bardzo dobrze, ponieważ pracowałem jako podwykonawca Generalnego Wykonawcy spółki UNIBEP SA. Budowa może stanowić wzór jakości, profesjonalnego i terminowego wykonania zarówno przez Generalnego wykonawcę, podwykonawców i developera. Jakość wykonania jest naprawdę znakomita i w Warszawie praktycznie nie spotykana – wykorzystano najlepsze dostępne materiały budowlane, bez względu na ich cenę i najbardziej doświadczonych podwykonawców. Generalny Wykonawca spółka UNIBEP to najwyższa klasa biznesu budowlanego w Polsce i w Europie. UNIBEP wybrał też znakomitych podwykonawców w tym moją firmę i ten projekt stanowi dla wszystkich nas najwyższe referencje. UNIBEP każdy może sprawdzić to firma, której akcje są sprzedawane na Giełdzie. Segmenty przeznaczone były dla najbardziej wymaganych nabywców i z według moich informacji wszystkie zostały sprzedane. Warto zobaczyć ten projekt architektura odróżnia się pozytywnie od i tak dosyć ładnej zabudowy jednorodzinnej w okolicy – główne na tyłach ulicy Pustułeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Znakomty projket jednorodz. Wzór sztuki budow IP: *.play-internet.pl 23.12.11, 16:37 Skoro wybrali Twoja firme to na pewno wszystko jest tip top. Twoja firma i developer na pewno sa najlepsi. Wpadnie swiateczna premia za laurke na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam.budowę Re: Znakomty projket jednorodz. Wzór sztuki budow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.12.11, 17:15 dlaczego laurka? zobacz jak wygladaja te domy. Każdy może zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam.budowę Re: Znakomty projket jednorodz. Wzór sztuki budow IP: *.acn.waw.pl 23.12.11, 17:18 Budowa może stanowić wzór jakości, profesjonalnego i terminowego wykonania zarówno przez Generalnego wykonawcę, podwykonawców i developera. Jakość wykonania jest naprawdę znakomita i w Warszawie praktycznie nie spotykana – wykorzystano najlepsze dostępne materiały budowlane, bez względu na ich cenę i najbardziej doświadczonych podwykonawców. Generalny Wykonawca spółka UNIBEP to najwyższa klasa biznesu budowlanego w Polsce i w Europie. UNIBEP wybrał też znakomitych podwykonawców w tym moją firmę i ten projekt stanowi dla wszystkich nas najwyższe referencje. Same fakty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Znakomty projket jednorodz. Wzór sztuki budow IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.11, 19:53 czy z tej wybudowanej perełki będę mógł od razu wjechać na S-2? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam Re: Znakomty projket jednorodz. Wzór sztuki budow IP: *.acn.waw.pl 24.12.11, 16:00 nie wiem co to jest S2. jak znajdę czas to sprawdzę i skomentuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam Re: Znakomty projket jednorodz. Wzór sztuki budow IP: *.acn.waw.pl 24.12.11, 16:34 sprawdziłem na stronach dyrekcji dróg publicznych w warszawie i odpowiadam ciekawskiemu; trasa S2 będzie oddana i budowana po 2015 i będzie przebiegała w tunelu. dla mieszkańców okolicy to korzyść i węzeł będzie od ul.Puławskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam Re: Znakomty projket jednorodz. Wzór sztuki budow IP: *.acn.waw.pl 24.12.11, 16:36 www.gddkia.gov.pl/pl/a/7958/s2-pulawska---lubelska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechu Re: Znakomty projket jednorodz. Wzór sztuki budow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.12.11, 15:02 mieszkam w tej okolicy i faktycznie Imielin skomunikoway jest bardzo dobrze. Przystanek metra, KEN dojazd d Sokorskiego i potem Belwederską i bardzo blisko Puławska, która na tym odcinku jest jeszcze przejezdna. a może byc tylko lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Znakomty projket jednorodz. Wzór sztuki budow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.11, 10:51 Ładne domki ale ja bym w takich mieszkać nie chciała. Chodzić po schodach z pateru na piętra we własnym domu? Ale architektura domów jest bardzo ładna i wyróżnia się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basior Re: Znakomty projket jednorodz. Wzór sztuki budow IP: *.centertel.pl 29.12.11, 12:46 No Odpowiedz Link Zgłoś
ooromciooo Spółdzielnie też się spieszą 29.12.11, 13:24 aby wybudować i sprzedać mieszkania zanim oficialnie ogłoszą plany zagospodarowania przestrzennego i zanim powstaną głośne i ruchliwe ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Znakomty projket jednorodz. Wzór sztuki budow IP: *.centertel.pl 29.12.11, 17:03 O o chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Znakomty projket jednorodz. Wzór sztuki budow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.11, 17:16 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechu Re: Znakomty projket jednorodz. Wzór sztuki budow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.11, 17:17 czy pytanie było skierowane do mnie i dotyczyło moje wpisu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Znakomty projket jednorodz. Wzór sztuki budow IP: *.centertel.pl 29.12.11, 17:24 Nie. Już rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3G Re: Znakomty projket jednorodz. Wzór sztuki budow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.11, 23:35 mieszkania.trovit.pl/mieszkanie-ursyn%C3%B3w-ul-rolna A co Państwo powiedzą o tym apartamentowcu? Ta sama (dobra) lokalizacja ale zamiaist domków bardzo duże apartamenty. Preferuje duży apartament na jednym poziomie niż dom ze schodami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomski Re: Znakomty projket jednorodz. Wzór sztuki budow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 11:40 Ten apartamentowiec o którym piszesz to projket Polimexu, kameralny i niski budynek. Mógłbym tam mieszkać. Lokalizacja w tym rejonie tzn mniej więc w okolicach ulic Płaskowicka- Ghandi- Pilcekiego- Roentgena- Pustułeczki jest komunikacyjnie idealna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Znakomty projket jednorodz. Wzór sztuki budow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 11:32 Dyskusja trochę nudna, co ma do tego inny projekt, reklama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3G Re: Znakomty projket jednorodz. Wzór sztuki budow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 11:38 normalna wymiana uwag na forach - po to są fora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imielin Re: Nowy Imielin II IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.01.14, 12:12 imielin.forumoteka.pl/ Nowe forum dotyczące inwestycji smb imielin Odpowiedz Link Zgłoś