Dodaj do ulubionych

Osiedle Neovillage Ursus

IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.12, 14:15
www.neovillage.neocity.com.pl/pl/index.html
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec ursusa Re: Osiedle Neovillage Ursus IP: *.spray.net.pl 14.01.12, 15:22
      cudeńko:
      - z dwóch stron linie wysokiego napięcia, białaczki i inne nowotwory w cenie
      - z jednej strony tory kolejowe

dodatkowym atutem ynwestycji są oczywiście poprzemysłowe tereny po zakładach na Ursusie, wspaniałe miejsce na spacery, choć trochę w cieniu linii wysokiego napięcia, a z jednej strony nawet mieszkają ludzie!
      • Gość: Mario Re: Osiedle Neovillage Ursus IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.12, 15:53
        przy Wojciechowskiego 35 też jest linia i jakoś ludzie masowo nie umierają,tak więc bez przesady,co do torów to zalezy kto co lubi jeden chce super komunikację,a zaraz marudzi że niby fajnie ale tory i przedłużenie Gierdziejewskiego blisko, no niestety tak się nie da,żeby było fajnie z komunikacją ale cisza i spokój coś za coś,a co do zakładów dzisiaj są a jak długo będą to tego nikt nie wie,wszystko oczywiście kwestia ceny a jest naprawdę atrakcyjna na tym osiedlu.Ja osobiście polecam jeśli komuś zależy na dobrym łączniku z Bemowem
        • Gość: mieszkaniec ursusa Re: Osiedle Neovillage Ursus IP: *.spray.net.pl 14.01.12, 16:09
          Ty oczywiście polecasz bo to twoja robota, a o szkodliwości takich linii i badaniach jakie na ten temat przeprowadzono oczywiście nic nie wiesz, bo taki masz poziom wykształcenia lub znajomości angielskiego. Wykaż się odrobiną myślenia i nie wypowiadaj się w tym temacie, dopóki nie zaznajomisz się z badaniami w tym temacie, nawet pomogę - należy szukać publikacji uniwersytetów w Oksfordzie i Wiedniu, dostępne przez neta.

W cywilizowanym świecie wiedza na ten temat, a w PL byle czesiek swoje wie, bo gdzieś tam ludzie mieszkają, a on przecież ma w główce wieloletni wskaźnik zachorowalności mieszkańców od razu rzecz jasna z odniesieniem do grupy referencyjnej i akurat w tym szczególnym miejscu jest inaczej niż na reszcie planety. Do szkoły.
          • Gość: Karola Re: Osiedle Neovillage Ursus IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.12, 16:23
            a ja tam kupiłam mieszkanie oczywiście bliżej ul.Kadłubka ,a co do badań to jak już ktoś powiedział,na coś trzeba umrzeć,jeden pali drugi ćpa następny ma mieszkanie pokryte eternitem i gdzieś tak jest linia wysokiego napięcia
            • Gość: mieszkaniec ursusa Re: Osiedle Neovillage Ursus IP: *.spray.net.pl 14.01.12, 16:30
              buahahaha wiedziałem, że się nieuku odezwiesz bez zapoznania się z badaniami, odezwać się musisz bo praca, a nie przeczytasz bo za trudne - ale i tak swoje wiesz

*.dynamic.chello.pl
              Gość: Artur
              dynamic.chello.pl
              Gość: Mario
              .dynamic.chello.pl
              Gość: Karola

Przez blisko rok o osiedlu nikt nie czuł potrzeby napisania choćby posta, a tu proszę posucha w biurze sprzedaży i już w 2 godzinki zachwyceni: Artur, Mario, Karola - wszyscy dynamic,chello

zawsze widziałem, że w biurach sprzedaży to już maksymalne tłuczki siedzą
              • Gość: Artur Re: Osiedle Neovillage Ursus IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.12, 17:13
                o czym Ty człowieku piszesz robisz w badaniach i płacą Ci za ich rozpowszechnianie,osiedle jest budowane od grudnia,a Ty tu wyjeżdżasz o roku założyłem wątek,bo nie widziałem o tym osiedlu(pokarz mi ) chcę poznać ludzi co kupili tam mieszkanie,a ty klepiesz te swoje mądrości idź pod sklep na Zagłoby i ulżyj sobie.
                Pozdrawiam dynamic.chello.pl
                Karola jak można wiedzieć to za ile udało Ci się wyrwać mieszkanie i jaki metraż
              • Gość: wiśniowiecka Re: Osiedle Neovillage Ursus IP: *.centertel.pl 27.12.12, 13:38
                A co myślicie o programie dopłat do mieszkań trzypokojowych na tym osiedlu przez dewelopera, w sensie że deweloper pokrywa kwotę czynszu (jeśli ktoś zgłosi się do końca tego roku). Ktoś już korzystał z tej promocji?
          • Gość: gość Re: Osiedle Neovillage Ursus IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.03.13, 09:30
            Jakoś te same linie przebiegają na mokotowie przy ul.Woronicza aż po Sobieskiego i pełno tam blokowisk setki tysięcy ludzi mieszka i nie narzekają...
      • qrde_balans Re: Osiedle Neovillage Ursus 21.06.12, 14:20
        Gdzie dokładnie są te linie? Dzięki
    • Gość: bolek Re: Osiedle Neovillage Ursus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.12, 21:00
      Na stare lata chciałbym się osiedlić w górach by wyrwać się z tej zatłoczonej Warszawy . Znalazłem coś idealnego www.ober-haus.pl/sprzedaz/mieszkanie/gliczarow-gorny/625930 . Ciekaw jestem jak to wygląda na żywo bo zdjęcia robią wrażenie. Cena też je robi ale takie miejsce jest warte każdych pieniędzy:)
      • erzecznik_oberhaus Re: Osiedle Neovillage Ursus 23.01.12, 22:26
        Zapraszam do kontaktu z naszą Agentką, prezentacja nieruchomości to pierwszy krok do własności. Ale trzeba go wykonać :)
        • Gość: Artur Re: Osiedle Neovillage Ursus IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.12, 12:38
          zapraszam na forum tego osiedla warszawa.cz/forum/Dzial-NeoVillage-NeoCity
    • olamill Osiedle Neovillage Ursus 16.01.12, 15:28
      Witam Wszystkich sąsiadów :)

Miło mi jest Was poznać :)

Miesiąc temu jak szukałam coś o NeoVillage, to nic tu nie było na ten temat.
      A tu dziś patrze, miła niespodzianka.

Pozdrawiam,
      Sąsiadka.
      • Gość: gosc Re: Osiedle Neovillage Ursus IP: 198.178.236.* 22.06.12, 15:53
        rzeczywiscie slaby ten marketing szeptany w tym przypadku. Za malo realizmu, sorry
        • paulandpaula Re: Osiedle Neovillage Ursus 27.12.12, 23:10
          Nie chcę zostać tu zakrzyczana na tym forum.:) Ale ktoś z Was, kto kupował tam mieszkanie, skorzystał może z programu dopłat do czynszu przez dewelopera do mieszkań trzypokojowych? Wiecie coś na ten temat? Wiem, że promocja obowiązuje do końca tego roku, ale może, jeżeli by było spore zainteresowanie, można by było negocjować jej przedłużenie?
          • Gość: Ola Re: Osiedle Neovillage Ursus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.12, 09:41
            Ja Ci niestety nie pomogę, bo ja już w tamtym roku kupiłam mieszkanie. Zapytaj u nas na forum, może ktoś niedawno kupił.
            Na priva mogę Tobie podać nazwę forum.
            • paulandpaula Re: Osiedle Neovillage Ursus 02.01.13, 10:10
              Tak, poproszę. Z góry dziękuję.
              • olamill Re: Osiedle Neovillage Ursus 02.01.13, 11:11
                warszawa.cz/forum/Dzial-NeoVillage-NeoCity
    • Gość: NFservices Re: Osiedle Neovillage Ursus IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.12, 02:10
      Brakuje Ci miejsca na rowery, kartony, opony, narzędzia do majsterkowania , rzeczy dziecięce...Jeżeli więc szukasz sposobu na znalezienie dodatkowej przestrzeni na rzeczy Twojej rodziny możemy Ci pomóc.
      Pomożemy Ci sprawić ,że Twoje miejsce parkingowe lub garaż były optymalnie funkcjonalne. Oferujemy Ci koncepcję systemu mebli, którą zaadaptujemy do Twoich potrzeb. Garaż może być niezwykle funkcjonalnym miejscem.
      Pomożemy Ci go zorganizować, poukładać, łatwo się w nim odnaleźć i mieć z tego przyjemność, ponieważ nBasze meble są praktyczne i piękne.
      Ośmielamy się nawet powiedzieć, że będziesz mógł stworzyć swój unikalny i niepowtarzalny projekt.
      Dzięki szerokiej gamie naszych produktów możliwa jest nieograniczona liczba kombinacji i aranżacji. Możesz więc dostosować meble do swoich potrzeb i swojego gustu, tak aby sprawiały Ci radość. Proponujemy Ci eleganckie i praktyczne zagospodarowanie Twojej przestrzeni.
      Nasza oferta jest dobrze przemyślana i najbardziej wyjątkowa na całym rynku.
      Zapraszamy nfservices.com.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka