Gość: BL IP: 194.24.1.* 12.06.13, 13:25 Witam, czy ktoś może napisać coś o WGE Development? W tej chwili budują fajne segmenty na Bielanach. Czy ktoś z Was może podzielić się opinią na temat WGE? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: G. Re: WGE Development, Bielany IP: 195.95.164.* 11.07.13, 11:47 Ja też szukam o nich jakichś informacji, jedyne co znalazłam to opinie na portalu salon.pl salon.pl/forum/259/temat/2096/WGE-development/3.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: WGE Development, Bielany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.13, 15:23 Nie radze, to jacys cwaniacy ktorzy buduja domy w miejscu gdzie nie dociera swiatlo (te "ogrodki od poludnia to bujda:)) i prowadza wojny o ogrodzenie ze wszystkimi sasiadami. Bylem to ogladac ostatnio bo bylem zainteresowany ale wyglada dramatycznie, a jak popytalem sasiadow o opinie to wszyscy totalny negatyw. Odpowiedz Link Zgłoś
krzywinska Re: WGE Development, Bielany 28.01.14, 12:56 Po zakończeniu inwestycja wygląda wg mnie bardzo pozytywnie, też się interesuję zakupem jednego z segmentów z tego co widziałam ogrodzenie już stoi i ten temat jest zamknięty. Odpowiedz Link Zgłoś