Dodaj do ulubionych

AARDOM-SPOTKANIE MIESZKAŃCÓW IV ETAPU

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 11:03
Zapraszamy wszystkie osoby budujące przy Wale Miedzeszyńskim IV etap osiedla,
zainteresowane spotkaniem z prezesem Aardom i kierownikiem budowy!!! Spotkanie
jest umówione 22 maja o godzinie 14.OO. Może razem uda nam się dowiedzieć kiedy
zamierzają oddać nam nasze mieszkania.
Obserwuj wątek
    • jagna4 Re: AARDOM-SPOTKANIE MIESZKAŃCÓW IV ETAPU 16.05.02, 12:30
      Super , powiedz jeszcze tylko gdzie jest to spotkanie , pewnie będzie więcej
      orżniętych klientów z etapu I , II i III .
      Jest to dla mnie szczególnie interesujące , bo od b.długiego czasu usiłuję
      trafić litościwie panującą ( obecnie ) Panią Prezes Butyńską - ale niestety
      jest wiecznie nieosiągalna . Ponieważ przez cały okres mojej boże się
      pożal "współpracy" z tymi złodziejami nie udało mi się nigdy zobaczyć na oczy
      prezesa tej firemki to moja w tym głowa , abyście wy - jako etap IV nie byli
      osamotnieni w swojej batalii .
      Pamiętaj , mimo wszystko , że dużo wcześniej przez etapem IV powinien być
      oddany etap III ( o ile dobrze pamiętam w III kwartale 2000 !!! ) , więc
      wkalkuluj standartowe w aardomie dwuletnie opóźnienie .
      A tak na marginesie - kto z ramienia aardomu podpisywał z tobą umowę jako
      prezes ?
      Ale ponieważ w kupie siła , to może kupą więcej zdziałamy . Pojedynczego
      Kowlaskiego mozna olewać , ale z tłumem wściekłych ludzi już trochę trudniej .
      • Gość: Dorota Re: AARDOM-SPOTKANIE MIESZKAŃCÓW IV ETAPU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 11:59
        Spotkanie w Aardomie przy Wale Miedzeszyńskim 22 maja o 14.00. Jeśli chodzi
        o "trafienie" na prezesa, to bez przesady. Pisałaś już wcześniej, że tam z
        nikim nie można się spotkać. Mnie jakoś się udało. Nie znaczy to, że jestem z
        nich zadowolona. Masz oczywiście rację, że przed nami powinien być oddany III
        etap. Z tego co ja wiem to miał być oddany w grudniu 2001r. I o to również
        zamierzam pytać skąd takie opóźnienie. Mam nadzieję, że znajdą się chętni żeby
        się spotkać. Narazie jest kilka osób.
    • Gość: stan Re: AARDOM-SPOTKANIE MIESZKAŃCÓW IV ETAPU IP: *.crt.tpsa.pl 22.05.02, 10:25
      Potwierdź i określ miejsce spotkania.
      Pozdrawiam,
    • Gość: bob Re: AARDOM-SPOTKANIE MIESZKAŃCÓW IV ETAPU IP: 195.94.206.* 23.05.02, 09:35
      Cześć,

czy coś wiadomo na temat terminu odbioru mieszkań?
      Będę wdzięczny za wszelkie informacje.

Bob
      • Gość: Dorota Re: AARDOM-SPOTKANIE MIESZKAŃCÓW IV ETAPU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 10:59
        Spotkanie już się odbyło wczoraj. Z naszych ustaleń wynika, że mieszkania będą
        oddawane pod koniec lipca. W tej chwili doprowadzane są do kolejnych segmentów
        media, co ma potrwać około 2 tygodni. Wiadomo też, że zostały wybudowane dwie
        stacje TRAFO oraz uzyskali dostateczną ilość prądu potrzebną do prowadzenia
        budowy. Zmienił się też kierownik budowy i mówiąc szczerze obecny budzi moje
        większe zaufanie. Pozdrawiam Dorota
        • Gość: irek Re: AARDOM-SPOTKANIE MIESZKAŃCÓW IV ETAPU IP: *.rop.pl / 195.164.14.* 23.05.02, 11:09
          Gość portalu: Dorota napisał(a):

> Zmienił się też kierownik budowy

A masz moze jakies namiary na naszego nowego GURU?
          • Gość: Dorota Re: AARDOM-SPOTKANIE MIESZKAŃCÓW IV ETAPU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 11:40
            Gość portalu: irek napisał(a):

> Gość portalu: Dorota napisał(a):
            >
            > > Zmienił się też kierownik budowy
            >
            > A masz moze jakies namiary na naszego nowego GURU?

Nowy kierownik nazwa się Maj i urzęduje w segmencie 18 od poniedziałku do piątku
            w godzinach chyba 7.00 do 19.00, a w soboty do 14.00. Nie wyznaczał żadnych dni
            przyjęć interesantów więc można się z nim skontaktować codziennie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka