ania_z_zielonego 25.04.05, 09:42 Czy ktos kupowal mieszkania lub segmenty budowane przez Mostostal-Technika? Jak ukladala sie wspolparaca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rudi Re: Mostostal-Technika IP: 195.210.131.* 26.04.05, 14:04 Jestem w trakcie budowania sie na Rybakach II. Ja place terminowo, a M-T buduje w miare na czas (na razie maja 10 dni opoznienia w stos. do pierwotnego harmonogramu, ale z to powodu pogody w lutym). Umowe mozna bylo negocjowac w akceptowalny dla mnie zakresie. Jakosc wykonania budunku(na razie)- OK. Pozdr. R. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_z_zielonego Re: Mostostal-Technika 26.04.05, 19:15 dziekuje - ja przymiezam sie do kupienia mieszkania na osiedlu Poezji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Mostostal-Technika IP: *.tele2.pl 11.05.05, 10:46 Ja kupiłam segment na osiedlu RYBAKI I.Solidne wykonanie, terminowo, można negocjować warunki umowy, zmiany w ściankach działowych.Mimo złej pogody w lutym i marcu firma szybko nadrobiła zaległe prace budowlane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Mostostal-Technika IP: *.timsi.pl 11.05.05, 12:18 witam, kupiłem segment na rybakach i. bardzo lekki poślizg w oddaniu mojego segmentu, większy przy zakończeniu całej inwestycji. współpracę oceniam bardzo pozytywnie. ogólnie zdecydowanie polecam tego developera. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek123 Re: Mostostal-Technika IP: *.dialup.zebratelecom.ru 11.05.05, 21:27 Witam sasiadow! Ja kupilem 1/2 blizniaka na Rybakach 2, odbieram latem. Czy ktos z Was juz mieszka? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Mostostal-Technika IP: *.timsi.pl 12.05.05, 13:52 już mieszkam (od tygodnia). sprzedałem dużo wcześniej mieszkanie licząc, że wyrobię się do końca stycznia, ale mam trochę obsuwy :) przeprowadzenie się ma jedną zasadniczą zaletę- mój dzień stał się dłuższy dzięki wymuszonej pobudce o 6 rano (za sprawą prac budowlanych u sąsiada) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike.go2 Re: Mostostal-Technika IP: *.aster.pl 12.05.05, 13:57 Witam, jestem zainteresowana segmentem u tego developera. Czy ktoś się orientuje jakie są ostateczne ceny z wykończeniem developerskim? Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Mostostal-Technika IP: *.timsi.pl 12.05.05, 16:02 do ceny proponowanej przez developera dodaj sobie 70k-100k i masz standard warszawski (rozprowadzone media, gładzie gipsowe, wylewki). chyba segmentów już nie ma w ofercie (na rybakach wszystko - poza jednym za chorą cenę - sprzedane) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Mostostal-Technika IP: *.dialup.zebratelecom.ru 12.05.05, 19:49 3xjak: Jak ma sie sprawa telefonow i internetu na Rybakach? Jak wygladala sprawa nadania numeru domu? Czy zalatwial to M-T czy trzeba biegac samemu? Jak nazywa sie ulica, przy ktorej znajduja sie R-1? Przylaszczkowa? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Mostostal-Technika IP: *.timsi.pl 13.05.05, 12:13 telefon - na razie sferia, na tpse trzeba poczekac internet - rozmawiam z różnymi firmami oferującymi internet radiowy - zobaczymy co z tego wyjdzie, na razie korzystam ze sferii (brrr) numer domu - dostałem info od mostostalu ulica - Wał Miedzeszyński 57 literka/numer segmentu. MT coś wspominał, że wystąpili do gminy o nadanie nowej ulicy (chyba "nad wisłą") pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Mostostal-Technika IP: *.dialup.zebratelecom.ru 12.05.05, 19:59 Segment zostal tylko jeden, ale z przegrzana cena. Sa natomiast blizniaki na Rybakach 2. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś