Gość: MERY IP: *.stegny.2a.pl 23.07.02, 09:50 PROPONUJĘ ZROBIĆ NOWĄ LISTĘ PRZYSZŁYCH SĄSIADÓW Z 16-PIĘTROWCA. JA MAM MIEĆ MIESZKANIE NR 114 :)( pytanie kiedy?) Czekam na kolejne osoby, m PS może małe spotkanko z Prezesem? m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zebra Re: WERSAL PODLASKI-SĄSIEDZI Z 'JAJKA' IP: *.euro.ge.com / 3.40.128.* 23.07.02, 11:49 Nie rob balaganu z tworzeniem nowego forum Wersalu bo wtedy wszyscy sie pogubia. Piszmy wszystko na rozpoczetym juz dawno forum wtedy bedzie mam latwiej sie kontaktowac i sledzic postepy budowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebek Re: WERSAL PODLASKI-SĄSIEDZI Z 'JAJKA' IP: 212.244.51.* 23.07.02, 11:57 popieram Zebre forum powinno być jedno poza tym mam generalną prośbę o realistyczne podejście do problemu opóźnienia, a nie sianie defetyzmu na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: WERSAL PODLASKI-SĄSIEDZI Z 'JAJKA' IP: *.stegny.2a.pl 23.07.02, 12:50 Przepraszam za złe zacchowanie. Obiecuję, że więcej nic nie napiszę na obcych forach. m Odpowiedz Link Zgłoś