Dodaj do ulubionych

ROBYG - Włodarzeska

IP: *.emmerson.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 20:26
Przy podpisaniu umowy domagajcie się wszystkich dokumentów zwiazanych z
podłączeniem mediów, źebyscie nie mieli takich samych problemów jak my.
Budynek stoi a mediów nie ma podłączonych i nie wiadomo kiedy bedą.
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Re: ROBYG - Włodarzeska IP: *.chello.pl 01.08.05, 20:45
      Chyba samobójca podpisze tam umowę !!!!! Budowa miała ruszyć w zeszłym roku i do tej pory nawet łopata nie została wbita w ziemię. Ta działka nie ma szczęscia.
      • pawelsobota Re: ROBYG - Włodarzeska 14.11.05, 12:42
        w sumie to na stronce jest informacja ze inwestycja ma sie zaczac pod koniec 2005 roku wiec chyba wszystko o czasie - slyszalem ze od tego lub przyszlego tygodnia ma sie rozpoczac budowa - pytanie czy buduje ok czy nie - jak inne budowy tej firmy??
        • irenan2000 Re: ROBYG - Włodarzeska 14.11.05, 13:36
          Ja kupiłam mieszkanie od tego developera na Ursynowie. Fakt opoznienie prawie
          rok z powodu braku mediow, ale juz w tym tygodniu sie wprowadzamy.
          poczytajcie na forum.
          • Gość: Nobody Re: ROBYG - Włodarzeska IP: *.met.pl 14.11.05, 14:19
            No wlasnie....co sie tam dzieje na Ursynowie...mieszkam na osiedlu Jarzebiny i
            widze wasz piekny blok i ciagle ciemno...nie mozecie dogadac sie z Domino ?
          • pawelsobota Re: ROBYG - Włodarzeska 14.11.05, 14:23
            a jak jest wybudowany/wykonczony budynek?
            w sumie to po takich przejsciach uwazasz ze mozna sie ladowac w ich nowa inwestycje czy calkowicie odradzasz?
            Jakie jest Twoje zdanie? Bede bardzo wdzieczny bo i ja sie zainteresowalem ich nowym przedsiewzieciem
            pozdrawiam
            • Gość: irena Re: ROBYG - Włodarzeska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.11.05, 15:21
              W tej chwili wiekszosc z nas wykancza mieszkania dlatego swiatla w calym bloku
              nie zobaczysz bo tam nie mieszkaja. Zobaczysz światła za dwa tygodnie!!!!!
              Ogolnie jestem z tej firmy zadowolona, wiadomo kazda budowa się, przciaga.
              Co mozna im zazucic to to ze nie mowili nam prawdy ktora miala dotyczyc mediow.
              Podawali tylko terminy odbioru do ktorego nie dochodzilo. Swoje przezylismy,
              ale teraz to juz koncowka.
              W Naszym przypadku zawinil i Robyg bo za pozno zaczal sie starac o pozwolenia i
              Gmina w ktorej pracuja malo kompetentni ludzie.
              Przed podpisaniem umowy sprawdz wszystko co jest do sprawdzenia. Zadzwon do
              gminy i wypytaj sie czy wszystkie dokumenty sa zlozone!!!!!!!!
              • pawelsobota Re: ROBYG - Włodarzeska 14.11.05, 15:24
                wielkie dzieki za info
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka