Dodaj do ulubionych

Tomcia Palucha

IP: *.stacje.agora.pl 17.10.05, 13:40
Poszukuje opinii na temat budownictwa w tamtym rejonie.
Szczególnie chodzi o negatywne strony zamieszkania w tej okolicy np.
wykonawcy, stan budynkow nowych i uzywanych, samoloty, fabryka Oriflame itp.

Bede wdzieczny za odpowiedz. Pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: 1ss26 Re: Tomcia Palucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 19:52
      Witam,

mieszkam na skoroszach II i nie jest żle. Orifame mi nie przeszkadza ale wiem że w okolicy ludzie nic dobrego na temat tej firmy nie widziała. Może przeszkadza to na skoroszach IV lub osobą bezpośrednio mieszkającym przy ogródkach, w najbliższym sąsidztwie tej firmy ale ja nie odczówma negatywnych skótków jej istnienia w tym miejscu. Samoloty to tak jak wszędzie na Ursusie po prostu latają i mnie jakoś nie przeszkadzają w oglądaniu TV, spaniu itp. jak to się dużo słyszy o tym w takim zakresie, po prostu bzdura. Niedługo zmieniam mieskzanie i również na Ursusie więc chyba to też coś znaczy. Super nie jest, są korki są te samoloty ale ceny lepsze niż gdzie indziej, sprawdzałam niedawno i wiem co piszę, bez względu co wszyscy mówią i piszą. Umiem liczyć;-)
      Mieszkam w nowym mieszkaniu i zmieniam na nowe i jest ok. Znam budynki Ebejotu i Edbudu i u nich jest ok. Innych nie znam więc nie mogę się wypowiadać.

Pozdr. i pododzenia w decyzjach;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka