kristal 01.10.02, 11:45 Rozpocząłem nowy wątek bo w poprzednim ciężko już się odnaleźć. Mam pytanko do sznownych mieszkańców, czy już gzreją u was kaloryferki oraz czy szyby wentylacyjne działają. Bo u mnie ani jedno ani drugie, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Kowlaczyka - TBS IP: *.u.mcnet.pl 01.10.02, 17:31 Co parwda od momentu odebrania kluczy nie byłam w "domu" czyli tydzień. Ale podczas odbierania kluczy wentylacja chodziła tak że aż na to zrówciłam uwagę i spytałam "czy ona zawsze tak głośno pracuje", i rzeczywiście potem już nie działała. To nie dobrze bo zaraz będziemy mieli hodowlę pieczarek w łazienkach. Spróbuj złapać administratorkę, może ona coś zaradzi. pozdrawiam aga z 6 kristal napisał: > Rozpocząłem nowy wątek bo w poprzednim ciężko już > się odnaleźć. > > Mam pytanko do sznownych mieszkańców, czy już gzreją u was > kaloryferki oraz czy szyby wentylacyjne działają. > Bo u mnie ani jedno ani drugie, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schlosser Re: Kowalczyka - TBS IP: *.waw.cdp.pl 01.10.02, 18:25 Czy jest cos co działa juz w 100 procentach? Im dłużej czytam poprzedni wątek, tym mniej jest mi zal że wprowadzamy sie dopiero pod koniec listopada. Mam pytanie odnośnie subiektywnych ocen wyposażenia "built-in" tj kuchenka, zlewy itp (klopik - b. wazny ;) . Czy jest to warte kaucji czy można od razu zastanawiać się nad wymianą? pozdr, Schlosser / 523 Odpowiedz Link Zgłoś