Gość: lukalczak IP: *.polbox.pl / *.ii.pl 22.10.02, 21:37 Bardzo proszę o informacje na temat Serwbudu. Słyszałem, że są bardzo o.k., ale nie wiem czy cena 3550/3600 za metr jest naprawde warta.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Serwbud - pilne !! IP: *.acn.waw.pl 23.10.02, 19:21 Ceny na rynku sa porownywalne z cena 3600. Z tego co wiem to jakosciowo buduja podobnie jak inni i nie maja podwyzszonej jakosci materialow. Ale najwazniejsze, ze mozesz wejsc do srodka i zobaczyc jak buduja obecny budynek, z jakich materialow korzystaja. Jak wejdziesz do srodka to sam stwierdzisz czy ci sie podoba czy nie i czy ta cena jest warta mieszkania. Ja sama kupuje tam mieszkanie i na razie jestem zadowolona. Wszystko wykonali wg ustalonego przeze mnie projektu. Budynek tez wykonaja na czas lub moze z 1 miesiecznym opoznieniem. Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Serwbud - pilne !! IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 30.10.02, 11:20 Mieszkam od kilku miesięcy w mieszkaniu wybudowanym przez S. Jest trochę niedoróbek, szczególnie na balkonie.Oczywiście można się do wszystkiego przyczepić i czekać aż Serwbud poprawi - ale czy warto marnować czas i zdrowie, żeby wykłócać się o szczegóły ? Na balkonie zamiast fugi połozyli najtańszy klej - chyba z oszczędności. Jeśli zależy Ci na jak najszybszym zamieszkaniu nie czepiaj się drobiazgów , których niestety, jeżeli jesteś pedantem - znajdziesz mnóstwo. Nie licz na wysoki standart - jest średnia krajowa. Pozdrawiam. P.S. Jedyną pociechą są bardzo miłe Panie (Panowie również) obsługujące w biurze Serwbudu. Odpowiedz Link Zgłoś