Gość: agatka_s IP: *.aster.pl 21.01.06, 11:33 www.willamagdalenka.com/ wszystko super, tylko ten developer taki jakis bez zadnej historii w kazdym razie nic nigdzie nie ma w internecie... Spolka Zalesie Development. Cos ktos slyszal ??? DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cleo_1 Re: Willa Magdalenka- Zalesie Development 20.02.06, 22:57 przylaczam sie do prosby - pytania poprzedniczki ktos cos slyszal o tej firmie, jakichs ich inwestycjach, w sumie to, za co sie biora, to spora sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekko Re: Willa Magdalenka- Zalesie Development IP: *.chello.pl 22.02.06, 16:16 Wiem, że zbudowali na żoliborzu jakąś mieszkaniówkę wg proj. JEMS architekci... Odpowiedz Link Zgłoś
espoo Re: Willa Magdalenka- Zalesie Development 22.02.06, 18:35 Znam pracownię architektoniczną co robiła ten projekt. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę pisać na skrzynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna K. Re: Willa Magdalenka- Zalesie Development IP: *.aster.pl 23.02.06, 17:23 Zalesie Development to POR DEVELOP S.A. (ten sam adres siedziby). Wybudowali apartamentowiec na ul.Niedźwiedziej w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andree Re: Willa Magdalenka- Zalesie Development IP: *.aster.pl 24.02.06, 16:46 super osiedle! lokalizacja tez fajna. nareszcie jakas porzadna architektura. miejmy nadzieje, ze taki trend sie utrzyma... czy ktos kupil juz tam dom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicky_lo Re: Willa Magdalenka- Zalesie Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:45 Ja tez jestem zainteresowana tym osiedlem. Szczególnie podobają mi się domy typu "W". Wiecie coś więcej na temat tego osiedla/developera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka_s Re: Willa Magdalenka- Zalesie Development IP: *.aster.pl 02.03.06, 15:26 Ja sie troche dowiedzialam o spolce itd, wiec jak ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt na maila, zawsze "kupa" razniej. Aha poki co nic zlego mi nie wyszlo ale.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaska94 Re: Willa Magdalenka- Zalesie Development 05.05.06, 13:44 To znalazłam w sieci: Zalesie Sp. z o.o. typ oferenta : Developer adres : ul. Nabielaka 6 lok. 3 telefon : (0 22) 851 43 63, (0 22) 851 50 62, 0 692 145 491 e-mail : zalesie@tabelaofert.pl www.willamagdalenka.com zobacz pełną ofertę : www.zalesie.tabelaofert.pl Spółka Zalesie jest spółką celową powołaną do realizacji inwestycji Rezydencje i wille „Willa Magdalenka”. Grupa osób związana ze spółką zrealizowała wiele inwestycji na terenie Warszawy min. takie jak „Park Kaskada” ul. Gdańska 2, Niedźwiedzia Residence” ul Niedźwiedzia 32. Udziałowcy i kadra zarządzająca spółką ZALESIE DEVELOPMENT Sp. z o.o. od lat działają na rynku budowlanym. Oto ich główne realizacje: Kompleks budynków mieszkalnych TBS w Warszawie Osiedle domów szeregowych „Przy Bażantarni” w Warszawie Rezydencja BRUKSELSKA w Warszawie „Jerozolimskie Company House”, siedziba firmy PHILIPS Biurowiec i pawilon meblowy „GEBO” - w Warszawie Budynek „Renaissance Plaza”, siedziba firmy ERICSSON Centrala Banku Handlowego S.A. w Warszawie „MARS” – Mokotów Business Park w Warszawie Kompleks Bankowo - Biurowy „BLUE POINT” w Warszawie Centrum Kart i Czeków Pekso S.A. w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
rasloid Re: Willa Magdalenka- Zalesie Development 24.07.06, 11:34 Jestem zainteresowany domem w I etapie, rozpocząłem z nimi rozmowy i chętnie skorzystam z doświadczenia innych. Czy zdecydowałaś sie na ich ofertę? Daj znać na maila: slowinski.rafa.@gmail.com - pozdrawiam Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Willa Magdalenka- Zalesie Development IP: *.kablowka.waw.pl 23.03.06, 23:02 Co oni teraz buduja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Re: Willa Magdalenka- Zalesie Development IP: *.chello.pl 11.06.06, 23:17 To Ci sami, którzy budowali Rezydencję Park Kaskada i Niedżwiedzia Residence. Zalesie Development to spółka celowa. To jest konieczne przy kredytach bankowych. Te 3 firmy są 1 grupą kapitałową, mają biuro na Nabielaka na Mokotowie. Odpowiedz Link Zgłoś
a_kacprzycka Re: Willa Magdalenka- Zalesie Development 24.07.06, 14:08 Jakie średnie ceny mają za mniejsze wille? Jaki standard wykończenia? Jaki termin oddania? Dzięki, Agness Odpowiedz Link Zgłoś