Dodaj do ulubionych

MIBUD czy zna ktos tego developera?

IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 02.03.06, 13:07
witam,
zainteresowana jestem mieszkaniem na Człuchowskiej wlasnie u tego developera,
niestety pierwszy raz o nich słysze. Czy moze ktos ich zna? sprawdzeni? A
moze ktos wlasnie tam kupil mieszkanie? bardzo prosze o info. z gory bardzo
dziekuje!!!!!! pozdr.
Obserwuj wątek
    • joanna_mela Re: MIBUD czy zna ktos tego developera? 05.03.06, 13:38
      Tak - mysmy kupili mieszkanie 57 metrowe. A czy cos wiem o tym developerzxe?
      Tyle, ze kiedys zajmowali sie raczej wykonawstwem, ale zdecydowali sie sami
      przejac inicjatywe. Budujha niewielki, kameralne domy. biuro mnaja w jednym z
      budynkow mieszkalnych, który wybudowali - inwsestycja bardzo podobna do tej na
      Człuchowskiej. Nam sie spodobali wiec zaryzykowalismy, choc sa malo znani. Ale
      moze własnie dlatego sa tak elaSTYCZNI? Negocjując umowę z nimi widziałam, ze
      sa vbardzo otwarcio. Przyjeli 100% moich postulatów. mysle, ze gdyby cos było
      na rzeczy, to rownież bank odmówiłby nam kredytu a wzielismy go na 100%
      wasrtosci jmieszkania i pod zastaw hipoteki.
      • Gość: mala Re: MIBUD czy zna ktos tego developera? IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 06.03.06, 14:52
        dzieki za informacje. a my szukalismy i szukalismy mieszkania i w koncu
        zdecydowalismy sie na Człuchowska:)))w srode podpisujemy umowe:) to witajcie
        przyszli sasiedzi:)mam nadzieje ze dobrze bedzie nam sie mieszkalo.Kameralny
        budynek, wiec sypatycznie:) na ktorym pietrze bedziecie miec mieszkanko?
        • joanna_mela Re: MIBUD czy zna ktos tego developera? 06.03.06, 15:04
          Hej hej :) na 2 pietrze mieszkanie 12 :)
          Ale fajnie :)

moj mail to joang@poczta.onet.pl ciesze sie, ze sie zgadalysmy :) A Wy to
          kto? Ty i..... :)

Bo my to Joanna lat 30 i Robert lat 32 :) i tez sie ciesze :)
          • Gość: mala Re: MIBUD czy zna ktos tego developera? IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 07.03.06, 14:29
            witaj przyszla sasiadko:)
            My czyli....aneta (24)i michał (29), my tez bedziemy miec mieszkanko na 2
            pietrze mieszkanie nr 9 :))))) ale fajnie,juz sie ciesze:)
            ale fajnie,ciesze sie :) do zamieszkania jeszcze daleko ale powolutku zaczynamy
            poznawac sasiadow:) mysle ze dobrze bedzie nam sie mieszkalo :)
            do uslyszonka :)
            • joanna_mela Re: MIBUD czy zna ktos tego developera? 07.03.06, 15:45
              No to super, ze jestescie mniej wiecej w naszym wieku :) Zaraz skocze na strone
              Mibudu i zerknę, które to wasze mieszkanie ;)
              Ja juz sie doczekac nie moge. jak tylko zrobi sie ciepło mam zamiar dla zdrowia
              i dla psyche jezdzic rowerkiem na plac budowy patrzec jak mieszkanie rosnbie ;)
              moze za ktoryms razem sie umowimy i poznamy?
              • Gość: PietiaGoraz Pozdrowienia zza miedzy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 20:52
                Witam,

pozdrawiając Szanownych Sąsiadów zza miedzy...

Sąsiad z b-ku Samko
                • joanna_mela Re: Pozdrowienia zza miedzy... 08.03.06, 08:08
                  no to co kolego aktywisto....kiedy ten mecz ;) a tak serio to jestes samko od
                  naszej strony czy gimnazjalnej?
                  • Gość: aneta Re: sasiadka IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 08.03.06, 12:14
                    czesc Asiu:)
                    dzis jedziemy na podpisanie umowy:)jesli chodzi o spotkanie to czemu nie,bardzo
                    chetnie.My tez co jakis czas bedziemy jezdzic na budowe zeby zobaczyc postep
                    prac wiec ktoregos dnia mozemy sie umowic wlasnie tam.Asiu zaraz napisze Ci
                    maila,adres podalas wczesniej wiec cos naskrobie:)mam zasadnicze pytanko wolę
                    załatwić to mailem:) fajnie ze sie zgadalysmy:))))))))))))) mnostwo buziakow!!!!
                  • Gość: PietiaGoraz Re: Pozdrowienia zza miedzy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 20:56
                    ...oczywiścia ja od wschodniej strony
                    (tej słusznej ideowo) Towarzyszko...
                    Ale nie zmienia to postaci rzeczy,
                    że będę miał Was na oku ;-)

Pzdr.

P.
    • Gość: red Re: MIBUD czy zna ktos tego developera? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:23
      czy oni jeszcze gdzies buduja?
      • joanna_mela Re: MIBUD czy zna ktos tego developera? 24.03.06, 16:01
        Tak- wejdz na ich strone www.mibud.pl zaczeli nowa inwestycje na Włochach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka