Gość: PAWEŁ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 09:20 PROSZĘ O JAKIEŚ INFO NA TEMAT LECH-A. ZAMIERZAM KUPIĆ U NICH MIESZKANIE I ROBIĘ JAKIEŚ ROZPOZNANIE. MOŻE KTOŚ JUŻ NABYŁ LOKAL OD NICH. DZIĘKI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: P.I.B. LECH PIASECZNO IP: 157.25.121.* 16.10.01, 10:38 Ja nabyłam i jestem bardzo zadowolona. Kupiłam nowe mieszkanie na Młynarskiej. Termin był na XII 2000, umowa notarialna i odbiór kluczy w połowie stycznia 2001 i to tylko dlatego, że kilka dni trwało usuwanie drobnych usterek. Generalnie budują ładnie, sprawnie, dokładnie i trminowo. Można się z nimi dogadać co do harmonogramu wpłat, zmian w instalacjach, ścianach itp. W ogóle pracownicy (od właścicielki firmy, kierowników budowy po malarzy) to mili ludzie i współpraca z nimi nie jest udręką. Czytam czasem opinie na forum, włos się jeży, i myślę wtedy, że miałam szczęście wybierając Lecha. Ps. Nie mam z tych pochwał żadnych korzyści, naprawdę uważam, że na to zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: P.I.B. LECH PIASECZNO IP: *.wm.net 23.10.01, 12:36 A czy ktos sie moze orientuje czy ta firma buduje cos nowego w Piasecznie i jakie ma ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAWEŁ Re: P.I.B. LECH PIASECZNO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 09:23 Lech buduje w tej chwili w Piasecznie i na pewno mają do sprzedania mieszkania 3 pokojowe ok.53m2. Warto zadzwonić i dowiedzieć się czegoś więcej Odpowiedz Link Zgłoś