Dodaj do ulubionych

Gazomontaż, Ząbki, ul. Powstańców

IP: proxy / *.net.nbp.pl 16.12.02, 09:25
Cześć!
Czy ktoś może kupił mieszkanie od firmy Gazomontaż w Ząbkach przy ul.
Powstańców? Zainteresowała mnie ta oferta ale chciałbym poznać czyjeś
doświadczenia. Czy ta firma ma już na sobie jakies udane (bądź nie)
inwestycje mieszkaniowe?
Pozdrawiam,
Radek
Obserwuj wątek
    • Gość: kkll Re: Gazomontaż, Ząbki, ul. Powstańców IP: 195.94.206.* 16.12.02, 10:56
      Kupuję w budynku nr 2. Raczej OK. Mają w chwili obecnej 5 miesięcy opóźnienia.
      Nie wygląda to jednak groźnie. Cena jest atrakcyjna i firma raczej solidna. Nie
      mają innych inwestycji, zajmują się gazem a to robią przy okazji. Ich
      udziałowcem (49 %) jest PGNiG. Na budynkach nie ma kredytu hipotecznego. Jest
      to firma stabilna, która zyski czerpie z czegoś innego jak developerka, a Ząbki
      buduja bo maja grunt i chcą z nim coś zrobić.
      • Gość: Radek Re: Gazomontaż, Ząbki, ul. Powstańców IP: proxy / *.net.nbp.pl 16.12.02, 11:37
        W takim razie na kiedy był pierwotny termin oddania i na kiedy jest obecny. Ja
        zastanawiam się nad zakupem mieszkania 2-poziomowego. Czy wiesz może coś na
        temat wykończenia poziomu strychu (przede wszystkim czy będzie tam doprowadzone
        ogrzewanie). Jak rozmawiałem z kobitką w biurze to stwierdziła, że w budynku 1
        mają bardzo mało wykupionych mieszkań (ale to chyba z powodu metrażu, powyżej
        70 m2). Czy w budynku 2 też jest tak kiepsko?
        Radek
        • Gość: ola Re: Gazomontaż, Ząbki, ul. Powstańców IP: *.gallery.devs.futuro.pl 16.12.02, 11:50
          Czy mają stronę www.?
          • Gość: Radek Re: Gazomontaż, Ząbki, ul. Powstańców IP: proxy / *.net.nbp.pl 16.12.02, 13:54
            www.gazomont.com.pl/
            • Gość: kkll Re: Gazomontaż, Ząbki, ul. Powstańców IP: 195.94.206.* 16.12.02, 14:34
              budynek nr 2 - koniec grudnia br.
              Jak chcesz to do mnie napisz na prive: lewandowski@real.pl
              • Gość: kkll Re: Gazomontaż, Ząbki, ul. Powstańców IP: 195.94.206.* 16.12.02, 14:37
                W budynku nr 2 sprzedali ok. 50% mieszkań - borykają się z parterem i wyższymi
                piętrami.
                • Gość: Radek Re: Gazomontaż, Ząbki, ul. Powstańców IP: proxy / *.net.nbp.pl 16.12.02, 15:46
                  Dzięki za maila. A czy jest ktoś jeszcze kto ma przejścia (pozytwne/negatywne)
                  z tą firmą?
                  • Gość: Przemek Re: Gazomontaż, Ząbki, ul. Powstańców IP: *.core.hp.com 31.03.03, 13:36
                    Gość portalu: Radek napisał(a):

> Dzięki za maila. A czy jest ktoś jeszcze kto ma przejścia
                    (pozytwne/negatywne)
                    > z tą firmą?

A i owszem... Pozytywne, do czasu, gdy uparłem się na podpisanie umowy
                    przedwstępnej w formie aktu notarialnego, który gwarantowałby przekazanie mi w
                    przyszłości aktu notarialnego. Za żadne skarby świata nie chcą iść do
                    notariusza, co już daje do myślenia... Gdyby byli w porządku, nie robiliby
                    problemów, zwłaszcza, że większość developerów godzi się na zawarcie umowy w
                    formie aktu notarialnego... Ale o szczegółach i moich doświadczeniach więcej
                    tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=4836824
                    i tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=5133412&a=5147933
                    Pozdrawiam,
                    Przemek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka