Dodaj do ulubionych

sprzedam 37m2

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 20:14
sprzedam m 2 na odkrytej 1 w warszawie-tarchomin.cesja .rok ukończenia
2008,budowa rozpoczęta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Stanislaw Re: sprzedam 37m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 20:20
      tatulo sprzedaje ziemie u nas w Zapierdowie, to
      może być nawet ze sto tysięcy, więc mogie kupić to twoje miszkanie. ALe czemu
      dopiro w 2008? Nie da sie wczesniej?
      • Gość: kama Re: sprzedam 37m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 07:14
        Stanisław,masz za ziemię na wkład potem weźmiesz kredyt i będzie na raty do
        2008.Masz szanse na mieszkanie,nie słuchaj,że ceny to koszmar,mozna poszukac
        czegoś dla siebie,jak chce sie mieszkać a nie kpić(choć jest to zabawnejak sie
        czyta te posty,anonimowo-więc wszystko wolno,oby z kulturą)powodzenia w wesolej
        drodze po nieruchomościach warszawy.
        Innym zainteresowanym przypominam o ofercie sprzedazy -Odkryta 1, juz budyją.
    • Gość: Lemur Re: sprzedam 37m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:40
      Ile?
    • herox Re: sprzedam 37m2 11.01.07, 11:26
      Proszę o info o cenie i warunkach na maila:
      herox@gazeta.pl
      • Gość: thelima Re: sprzedam 37m2 IP: *.inetaccess.pl 11.01.07, 11:43
        Herox Ty się pytasz? Jak to ile? 15000pln/m.

lima
        • herox Re: sprzedam 37m2 11.01.07, 12:11
          Mam przecieki, że cena jest niższa od 15 tys/m2,
          więc warto w końcu w coś zainwestować.
          • Gość: thelima Re: sprzedam 37m2 IP: *.inetaccess.pl 11.01.07, 12:52
            Nieeeee, to nie możliwe. Nikt nie sprzedaje tak tanio. Aaa, i nie zapomnij, żeby
            doliczyć 10%, bo przecież o tyle jest zwyczajowo wyższa cena transakcji od
            oferty. Czyli gdzieś 16500pln/m.

lima
            • Gość: kama Re: sprzedam 37m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 17:27
              fajnie pokpić sobie,prawda??ale oprócz kpiarzy sa pewnie ludzie zainteresowani
              po prostu mieszkaniami i widza ceny bnie z kosmosu.na odkrytej nie jest po 15
              więc nikt z nas sprzedających nie dal ceny wariackiej,sądzę,że te kpiny nie
              maja autora z naszego osiedla ani chcacego sprzedac. zainteresowanym podaje
              info na maila zaś wesołkom ,życzę dobrej zabawy nie koniecznie pod tym adresem
              bo ja chcę po prostu sprzedać tym co chcą kupić i tych pozdrawiam i zapraszam
              do postów.
              • Gość: marw Re: sprzedam 37m2 IP: *.orange.pl 11.01.07, 19:07
                poproszę o informację o cenie na maila: forget_me_not@op.pl

• Gość: ja Re: sprzedam 37m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 19:18
                  na odkrytej dopiero zaczynaja budowac a moze sa jeszcze lokale do kupienia od
                  terenix.jesli jestescie zainteresowani mam dane o ludziach którzy chca
                  odsprzedac tylko za odstepne bo zmienili plany-czekaja na propozycje po
                  ogloszeniach i moga wybierac.
                  • Gość: ja Re: sprzedam 37m2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 19:19
                    cena nie jest wieksza jak 4,5-5 tys
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka