Dodaj do ulubionych

Pilne pytanie-prosba do klientow JWC

IP: *.proxy.aol.com 20.01.07, 15:05
Mam prosbe, czy moze mi ktos wyjasnic jedna sprawe. W umowie z JWConstruction
jest zapis, ze ceny beda rewaloryzowane co miesiac o wskaznik inflacji. To
chyba chodzi o wskaznik miesieczny a nie w ujeciu rocznym . Czy ktos wie o
ile wzrastaja te ceny co miesiac?
Obserwuj wątek
    • Gość: qwe Re: Pilne pytanie-prosba do klientow JWC IP: *.aster.pl 20.01.07, 15:10
      i ty chcesz to podpisac??? niewiarygodne...
      • Gość: Kminek Re: Pilne pytanie-prosba do klientow JWC IP: *.proxy.aol.com 20.01.07, 16:36
        Podciagam watek do gory:0)
        • Gość: Kminek Re: Pilne pytanie-prosba do klientow JWC IP: *.proxy.aol.com 20.01.07, 21:48
          Nikt nie wie? W systemie 80-20 taki zapis to standard.
    • Gość: ZOCHA Re: Pilne pytanie-prosba do klientow JWC IP: 62.233.191.* 20.01.07, 23:36
      NIE PODPISUJ UMOWY Z TYMI PARTACZAMI I NAWET NIE ZASTANAWIAJ SIĘ NAD
      SZCZEGÓŁAMI TEJ UMOWY! UWIERZ MIESZKANIA Z JW DESTRUCTION TRUDNO SPRZEDAC POTEM
      ZA ROZSADNE PIENIADZE!
      • Gość: Kminek Re: Pilne pytanie-prosba do klientow JWC IP: *.proxy.aol.com 20.01.07, 23:50
        JW Destruction:) Hahaha, niezle. A tak serio, naprawde tacy kiepscy? Lewandow
        bardzo mi sie podoba.
        Mialem juz do czynienia z innymi developerami i tez nie jestem pod wrazeniem.
        Kto teraz buduje solidnie i w miare tanio?
        • Gość: zocha Re: Pilne pytanie-prosba do klientow JWC IP: *.teklinek.pl 21.01.07, 21:07
          polecam poczytac na forum na temat jakości mieszkan wybudowanych przez JWC, jak
          dla mnie firma buduje mieszkania z najgorszych materiałów, tandetne i bardzo
          aukustyczne i ich osiedla kiepsko wyglądają po kilku latach, poza tym umowy są
          niejasno skonstruowane, mają duzo kruczków i przed podpisaniem przydałoby się
          zasięgnąć opinii prawnika. miałam ich umowę w ręku i podziękowałam za to co tam
          oferują. w miarę solidnie, terminowo i stosunkowo tanio buduje Amabud niedługo
          jak dostaną pozwolenie to bedą budować na Nowodworach Zakątek Wislany. moze tam
          zobacz
          • Gość: ania Re: Pilne pytanie-prosba do klientow JWC IP: *.crowley.pl 02.02.07, 16:34
            jeśli rok opóźnienia w ukończeniu inwestycji Ci nie przeszkadza to podpisuj...
            • Gość: Zet Re: Pilne pytanie-prosba do klientow JWC IP: *.aster.pl 02.02.07, 19:06
              Tylko rok ? Teraz to im się nie opłaca tak szybko budować .
              Co najmniej trzy lata , a podpisanie aktu notarialnego w 2011 .
          • Gość: RO Re: Pilne pytanie-prosba do klientow JWC IP: *.crowley.pl 02.02.07, 16:39
            > niejasno skonstruowane, mają duzo kruczków (...)miałam ich umowę w ręku i
            podziękowałam za to co tam
            >

a to ciekawe, ponieważ z ub. r. umowy JWCH zostały przenicowane na wylot przez
            UOKiK i w przeciwieństwie do przytłaczjącej większości developerów, dostosowane
            do zastrzeżeń , jakie do ich treści miał UOKiK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka