gore1 01.03.07, 23:05 Chciałbym kupić segment w okolicach Wawer- las , Jeziorowa, do 600tys. Może ktos słyszał o aktualnej !! ofercie developera lub o ofercie z rynku wtórnego. Mój adres mailowy gore1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obiektywny Re: Kupię segment- Wawer ! IP: *.chello.pl 02.03.07, 06:15 Przejedz sie na Bronowska 10A do firmy Developer House. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \../ Re: Kupię segment- Wawer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:47 oni Ci sprzedadzą ziemię rolną z obietnicą budowy domu za 600000, brrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
justa9910 Re: Kupię segment- Wawer ! 06.03.07, 19:44 Dużo segmentów buduje się na ulicy Sęczkowej i Poprawnej. Jedź i popytaj na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Kupię segment- Wawer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 18:38 Widziałam nowy bilbord na trakcie lubelskim, ładne bliżniaki.Dzwoniłam i sprzedaż ma rozpocząć się w marcu. Bardzo dobra lokalizacja.Oferta całkiem ciekawa. Podaję Ci nr. jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć :(22)872 42 49 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiagrotek Re: Kupię segment- Wawer ! 11.03.07, 09:04 o deweloper house to zapomnij , ludzie strasznie sie nanich skarza, wolne chyba 2 segmenty sa jeszcze na osiedlu motylkowa fmy drmarcus. co prawda to nie jest na osiedlu las tylko przy zwolenskiej, ale ja tez tam szukalam i tam nie ma nic wolnego . motylkowa jest osiedlem blizniakow , sama tam kupilam, pomimo ze w okolicy ma przebiegac trasa olszynki grochowskiej, ale gdzies trzeba jezdzic,a to osiedle jest naprawde ladne i budowa idzie b.sprawnie tel do dewelopera 226153446 zaznaczam ze to nie jest zadna reklama pozdrawiam kasiagrotek Odpowiedz Link Zgłoś
womysia Re: Kupię segment- Wawer ! 11.03.07, 09:30 oj, znow ktos powtarza zle opinie o DH. nie moge juz tego czytac, zle opinie sa o palmowej. na jeziorowa, zwolenska i seczkowa nikt sie nie skarzy! a ja mam prawo sie wypowiadac, bo kupilam blizniak na seczkowej 50 i jestem zadowolona, budowa sie ladnie posuwa i domek bedzie gotowy juz pewnie na poczatku jesieni... sa tani i to jest plus, minusem jest dosyc kiepska obsluga klienta i okropne opoznienia przy zalatwianiu prawnych formalnosci, ale w koncu liczy sie efekt koncowy, ja w momencie podpisania umowy przedwstepnej widzialam juz akt nabycia dzialki, prawomocne pozwolenie na budowe i zatwierdzona dokumentacje techniczna. wiec nie bylo tak zle! z mojego punktu widzenia, polecam jak ktos chce kupic tanio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVN 24 Re: Kupię segment- Wawer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:56 ... DH JEST JUŻ NA CZARNEJ LIŚCIE DEVELOPERÓW I NAWET TVN ROBIŁ O NIM PROGRAM, MYŚLICIE ŻE BEZ POWODU SIE DO NICH DOBRALI - POCZYTAJCIE NA TEN TEMAT A PALMOWA TO JUZ ABSURD : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Kupię segment- Wawer ! IP: *.acn.waw.pl 14.05.07, 20:10 Rozgladam sie za segmentem w okolicach Wawra- moze ktos z Was moze mi cos polecic. Widze ze Deweloper House ma dosc ciekawa oferte w tamtych okolicach ale nie wiem czy on jest ok- bo opinia o nim niesteety nie jest zbyt dobra. Czekam na jakies sugestie: dwicik@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ST Re: Kupię segment- Wawer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 12:21 www.slonecznetarasy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: Kupię segment- Wawer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 00:42 ST stara su...k...ooo takie coś to wcisńij sobie. przez grzecznośc nie napisze gdzie Odpowiedz Link Zgłoś