Gość: SLAW OMIR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 12:11 JAkie są wasze odczucia po programie P.Jaworowicz SPRAWA DLA REPORTERA wątek firmy SLAWATOR SPÓŁKA MIESZKANIOWA Sp z o.o. Czekam na komentarze. SLAW OMIR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: program p.jaworowicz sprawa dla reportera 07.03.07, 12:19 mnie interesuje KTO i DLACZEGO podważył legalność podziału działki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor Re: program p.jaworowicz sprawa dla reportera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 12:59 odwoławcze kolegium samorządowe białołeki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: program p.jaworowicz sprawa dla reportera IP: *.acn.waw.pl 07.03.07, 13:03 macie może jakiś link? na itvp nic jeszcze nie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: program p.jaworowicz sprawa dla reportera 07.03.07, 13:05 Gość portalu: inwestor napisał(a): > odwoławcze kolegium samorządowe białołeki a dlaczego? Teren był kupowany od gminy? Źle były grunty podzielone czy komuś się podział nie podobał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor Re: program p.jaworowicz sprawa dla reportera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 13:06 nie było w programie b.waznej rzeczy.salwator odstąpił od umowy gdyż nastapiły "obiektywne przyczyny uniemożliwiajace realizacje umowy", jesli ktos podpisał aneks,że nie bedzie domagał się odsetek karnych i że zgadza się na przeniesienie własnosci lokalu w terminie 30dni od rozliczenia budowy(!!!!) czyli np NIGDY!!!!to o dziwo przyczyny obiektywne ZNIKAJĄ!!!!!!!! Pani pełnomocnik salwatora -pani Edytka na to pytanie sądu odpowiada ze nie jak to mozliwe!!!!! mam nadzieje ze ta pani i ten pan prezes PÓJDĄ ZA KRATY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: program p.jaworowicz sprawa dla reportera IP: *.acn.waw.pl 07.03.07, 13:08 Pls o link Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: program p.jaworowicz sprawa dla reportera 07.03.07, 13:16 Chciałabym więcej usłyszeć na temat tych "obiektywnych przyczyn" czyli sprawy podziału działki. Bo tu leży pies pogrzebany. Jeśli Salwator był świadomy wady prawnej i nie powiadomił kupujących o stanie faktycznym - OSZUKAŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor Re: program p.jaworowicz sprawa dla reportera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 13:12 aby nie było że powyzsze to nie prawda,mogę poinformować iż aktualnie co kilka dni w Warszawai odpywaja sie sprawy w sądzie.Jeśli ktoś jest zainteresowany zobaczyć TĄ NIESAMOWITĄ LINIE OBRONY na żywo mogę postarać się ujawnić terminy , godziny i miejsce posiedzeń.Każdy z ulicy ma prawo to zobaczyć-może się przydać w życiu aby nie wkopać sie na współprace z oszustami kryminogennymi jak ich nazwał to wczoraj pan profesor prawa z warszaway Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: program p.jaworowicz sprawa dla reportera 07.03.07, 13:21 pan profesor się zapędził. Wyroki może wydawać tylko sąd. Okazując swe subiektywne stanowisko - zaprzepaścił merytorykę swej wypowiedzi. Możliwe, że cała afera utkana celem przekrętu. Możliwe, że spółka świadomie kupiła teren z wadą prawną i sama spowodowała donos o tym fakcie do samorządowego kolegium, celem zatrzymania budowy. Jaki jest wynik sprawy tej działki? Jak rozumiem, już spółka ma zezwolenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLAW OMIR Re: program p.jaworowicz sprawa dla reportera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 13:40 Proszę o szczegółowe informacje na temat stanu faktycznego i prawnego przedmiotowego gruntu będącego przedmiotem sporu czy może formalną przyczyną lub pretekstem do zmian w umowach proponowanych przez Salwator. O tym czy spółka chciała oszukać czy nie powinien rozstrzygnąć Sąd prawomocnym orzeczeniem Sądowym i rzeczywiście mnie jako prawnika zbulwersowała wypowiedź Pana Profesora wygłoszona w dniu wczorajszym w programie Pani Jaworowicz. Wyroki wydaje Sąd a nie Pan profesor - czy jest to działanie przestępcze czy nie o tym decyduje Sąd i tylko Sąd a nie Pan Profesor , który jako adwokat i prawnik musi szczególnie działać zgodnie z prawem , niezależnie od tego czy Salwator chciał oszukać , oszukał czy nie. Proszę o trochę umiaru w ferowaniu wyroków szczególnie osoby z wykształceniem prawniczym . Proszę o informacje co jest przyczyną wypowiadania umów lub niedotrzymywania umów przez Salwator. SLAW OMIR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor Re: program p.jaworowicz sprawa dla reportera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 13:45 mogę przesłać panu kilka pism od salwatora z propozycja apsurdalnego aneksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Re: program p.jaworowicz sprawa dla reportera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 13:48 prosze wejsc na strone:www.salwator.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś