marcin3232 07.03.07, 12:38 Witam, przynmierzam się do zakupu mieszkania u developera Mak Dom. Lokalizacja ul. Kopalniana (Fort Chrzanów). Czy ktoś może podzielić się doświadczeniami - pozytywne i negatywne równie mile widziane:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miszcz Re: Mak Dom ul. Kopalniana IP: *.acn.waw.pl 07.03.07, 15:42 Witam Czy wiesz może jakie są dostępne metraże i jakie ceny ? Lokalizacja fajna ... tylko ciekawe w jakiej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Mak Dom ul. Kopalniana IP: 213.76.128.* 07.03.07, 15:50 Ciekawe czy wogóle są tam jeszcze dostępne mieszkania, wydaje mi się że nie.Chyba że są zapisy na nowa inwestycję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k27 Re: Mak Dom ul. Kopalniana IP: *.ipgum.pl 08.03.07, 07:01 zdaje się, że te bloki budują praktycznie na samej obwodnicy, odcinek lazurowa - konotopa, czy się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Mak Dom ul. Kopalniana IP: *.u.itsa.pl 08.03.07, 10:06 "Bliskość ulic Połczyńskiej i Lazurowej oraz planowany w odległości 1,5 km przebieg obwodnicy zapewnią pełną wielkomiejską infrastrukturę" Cytat ze strony i tak jest z tego co sie orientuje pp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k27 Re: Mak Dom ul. Kopalniana IP: *.ipgum.pl 09.03.07, 07:05 > "Bliskość ulic Połczyńskiej i Lazurowej oraz planowany w odległości 1,5 km > przebieg obwodnicy zapewnią pełną wielkomiejską infrastrukturę" > być może, jednak ja parę lat temu oglądałem mieszkanie w budynku tuż - jakieś 500 metrów przed tym stawianym na kopalnianej i mówiono mi, że zaraz za budynkiem pobiegnie trasa a co do stwierdzenia: zapewnią pełną wielkomiejską infrastrukturę" dobre :-) trasa zapewnia pełną wielkomiejską infrastrukturę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinu Re: Mak Dom ul. Kopalniana IP: 217.8.178.* 09.03.07, 08:27 Tutaj jest mapka dla zainteresowanych www.siskom.waw.pl/mapy/nowolazurowa/nowolazurowa-etap2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Mak Dom ul. Kopalniana IP: *.u.itsa.pl 09.03.07, 09:52 Ale to jest akurat projekt nowolazurowej, czyli zwyklej ulicy tzw glownej, ktora bedzie rozszerzeniem juz istniejacej Lazurowej. Tutaj jest mapka obwodnicy www.siskom.waw.pl/mapy/mapa-bemowa.pdf Pozdr. pp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinu Re: Mak Dom ul. Kopalniana IP: 217.8.178.* 09.03.07, 10:29 Świetna mapka. Wygląda że do Fortu jest kawałek. Ja natomiast mieszkam w Górce Stare i cholernie to blisko :( Odpowiedz Link Zgłoś