Gość: olo IP: *.chello.pl 21.03.07, 22:16 ten deweloper spóźnia się z oddaniem mieszkan na Z. Zaciszu? Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helmigm Re: Turret - dlaczego ..... 22.03.07, 07:34 Z tego, co wiem to skończyli miesiąc przed czasem. Etap E miał być w na koniec marca a przysłali informację że skończyli w lutym. Poza tym w umowie było, że termin odbioru do trzech miesięcy od terminu ukończenia. Mi się akurat nie spieszy, bo na razie się nie wprowadzam, a nie chcę płacić czynszu, ale z tego, co wiem jak na razie wszystko jest w porządku. Czyżby jednak nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kej Re: Turret - dlaczego ..... IP: *.chello.pl 22.03.07, 11:35 Od kiedy obejrzałem 'Plac Zbawiciela' jestem na developerów bardziej niz uczulony. No w kazdym razie Turret dobrej marki sobie tym nie wyrabia, a planuje jeszcze sporo inwestycji w W-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lok Re: Turret - dlaczego ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 12:21 prawda jest taka że ukończyli budowę i czekają na pozwolenie na uzytkowanie. ale ponarzekać zawsze warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Turret - dlaczego ..... IP: *.chello.pl 10.05.07, 20:30 Turret nie oddawał mieszkań wyłącznie przez swoją własną nieudolność, a teraz jak je wydaje to tylko za podpisanym oświadczeniem, w którym trzeba się zgodzić na przesunięcie terminu podpisania aktu notarialnego do końca roku, obsługa posprzedażna skandaliczna, na porządku dziennym jest chamstwo i oszukiwanie klientów, w moim przypadku mogę wręcz mówić o wyłudzeniu. Przestrzegam, bo jak się zapyta obsługę to się milo uśmiechają i wprost kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Turret - dlaczego ..... IP: *.acn.waw.pl 10.05.07, 21:00 kolega miał odbiór jakiś czas temu, aczkolwiek nie odebrał bo nie było prądu Odpowiedz Link Zgłoś