Gość: ludek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 09:45 wiecie moze jak ksztaltuja sie ceny meszkan na osiedlu Nowe Bielany? Mniej wiecej.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziadek Re: Nowe Bielany IP: *.aster.pl 12.04.08, 15:34 mniej - niż 16000 zł/m2 więcej - niż 3000 zł/m2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Nowe Bielany IP: *.aster.pl 12.04.08, 19:43 hej naganiaczu, zapomniałeś numer do swojego biura ? zadzwoń do prezesa. to ci przypomni zasady promocji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Marna hiszpańska jakość...uwaga na nich! IP: *.aster.pl 13.04.08, 00:42 Marna hiszpańska jakość...uwaga na nich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Nowe Bielany IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.08, 09:54 architektura gorsza niż płyta za ciemnej komuny, obok trasa mostu płn, huta i punkt przesiadkowy Tarchominian. Współczuje tym co tam zamieszkają.Ceny pewnie są z kosmosu. Przyszłe slumsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s do RAFa IP: *.r.kbt.pl 13.04.08, 11:27 wymieniłeś baranie to co nie wpływa w sposób znaczny na jakość życia na Bielanach a zapomniałes wspomnieć o wszystkimtym czego brakuje większości warszawskim dzielnic. Nawet nie będę próbował wymieniać i opisywać panujacego tu klimatu.... Napisze tylko jedno - dla tych, którzy szukaja lokum - wybierajac mieszkanie 2 lata temu miałem do wyboru w podobnej cenie - Ursus, Bemowo, taniej nieznacznie Bródno itp.... Jak przyjechałem na Bielany natychmiast pozbyłem się dylematów i w przeciągu 2 m-cy kupiłem mieszkanie. a Ty kolego pędz do lekarza ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: do RAFa IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.08, 11:29 z chamami nie polemizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: do RAFa IP: *.acn.waw.pl 13.04.08, 11:48 ile jeszcze mam czekać na kasę za marzec? ruchy, ruchy raf bo wynajmę komu innemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: do RAFa IP: *.r.kbt.pl 13.04.08, 17:51 a myślałem, że szukasz równego sobie prostaka.. stąd nieudana próba dostosowania się do twojego poziomu. przepraszam.jak nie tu to na pewno w innych wątkach znajdziesz bratnie dusze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: do chamów IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 07:46 brak słów ale szczerze współczuję wam. Jeszcze trochę wyzwisk i wulgaryzmów, dajcie upust swoim emocjom. Mnie to nie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: do rafa - poraz ostatni... IP: *.r.kbt.pl 14.04.08, 19:20 jak możesz raf ? na publicznym forum adrsować do siebie posty ........ ( piszesz do siebie, czytasz i tak w kółko...... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antys To nam się deweloper "s" odezwał ??? :))) IP: *.aster.pl 16.04.08, 08:10 To nam się deweloper "s" odezwał ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: do RAFa IP: 217.98.20.* 15.04.08, 06:46 raf mieszka na Bielanach i zamierza sprzedać albo już sprzedał mieszkanie, chce kupić na Bielanach i dlatego tak je obrzydza. Raf daj sobie spokój, kupuj szybko bo otwarcie metra niewątpliwie nie wpłynie na spadek cen na Bielanach Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Prices... 15.04.08, 10:00 Niech Bielany wzrastają w siłę a mieszkańcom żyje się dostatniej. Wróżę iż w niedalekiej perspektywie (metro) ceny osiągną pułap nie mniejszy niż 20-30 tysia m2. Pozwoli to mieszkańcom bielan na ochronę przed zakusami obszczymurów by mieszkać w tej zajefajnej cześci Wafffki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: Prices... IP: *.tpnet.pl 15.04.08, 10:29 Szanowny kensio, a Ty gdzie mieszkasz ?? Napisałem tylko, że metro raczej nie wpływa niegatywnie na ceny mieszkań. Nie zgodzisz się z tym? Po co zaraz takie szczekanie Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Re: Prices... 15.04.08, 10:36 Wychowywałem się na Bielanach. :) Mieszkam na Zoliborku. "zoliborz pieprzony żoliborz..." :D Kocham swoje miasto, wkurzają mnie ludzie którzy nie doceniają tego co mają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: do IP: 217.17.34.* 15.04.08, 13:41 tak, mieszkam na Bielanach, nie zamierzam nic sprzedawać, mam tu 2 mieszkania. Zamierzam coś kupować i na pewno nie będą to "nowe bielany" bo patrz wyżej. A ci od wyzwisku niech się wynoszą do piaskownicy bo do rzeczowej dyskusji nie dorośli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: do IP: *.r.kbt.pl 15.04.08, 21:03 do rzeczowej dyskusji to ty odpowiedniego sobie poszukaj. Bedzie Ci łatwiej. Miejsca - do - jak to okreslasz rzeczowej dyskusji - tez gratuluję. Doskonały wybór. Jak to określasz - "ci od wyzwisku (???) - cokolwiek by to nie miało znaczyć".... rozumiem, że równiez ja. Wynosze się do piaskownicy a te słowa są ostanimi w twoim kierunku. Nasza znajomośc powinna skończyć się zanim zaczęliśmy pisać... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: do s IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.08, 07:43 ale ty jesteś debil i baran, won trolu z forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s do rafa, czytacza i im podobnym.... IP: *.r.kbt.pl 16.04.08, 10:07 a teraz pokazaliście panowie co soba reprezentujecie. Ci, którzy prosza o jakiekolwiek porady na tym forum niech zastanowią sie czy warto pytać o cokolwiek... nie będe odpowiadał waszym językiem choć trudno mi sie powstrzymać. Ale gratuluję - wygraliście !!!! miłego dnia chłopaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosty jak s Re: do s prostaka IP: *.u.itsa.pl 16.04.08, 10:14 słuchaj prostaku o to jakim językiem operujesz "wymieniłeś baranie, a Ty kolego pędz do lekarza, równego sobie prostaka, miłego dnia chłopaczki." i dziwisz sie, że nikt normalny nie chce z tobą gadać, weź sobie na wstrzymania i produkuj się gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosty jak s Re: do s IP: *.u.itsa.pl 16.04.08, 10:17 S- ile merytorycznego wkładu wniosłeś w ten wątek ? Oprócz wyzwisk nic nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kensio Re: do prostego jak s IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.08, 20:17 proty jak S daj S spokój ! to stary forumowy troll Odpowiedz Link Zgłoś