Dodaj do ulubionych

DOM DEVELOPMENT - negocjacje, opinia

IP: *.pg.com 23.09.03, 15:05
Zastanawiam się nad kupnem mieszkania w DOM DEVELOPMENT i chciałem się
dowiedzieć czy komuś udało się utargować coś z nimi z ceny mieszkania.
Byłbym także wdzięczny za opinie o tym deweloperze od osób które kupiły u
nich mieszkanie.

Z góry dziękuję

Jerry
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiek11 Re: DOM DEVELOPMENT - negocjacje, opinia IP: 2.3.STABLE* / *.stoen.pl 24.09.03, 08:12
      Ja niedawno podpisalem umowe z DD. Handlowiec z rozbrajajcą szczeroscia
      powiedzial, ze nie da sie opuscic ceny na wybrana przeze mnie inwestycje , gdyz
      cieszy sie takim powodzeniem , ze i tak sprzedadza wyszystkie lokale, a jak
      zostanie im kilka to wtedy mozemy dyskutowac. No i nie bylo targowania :)

pozdrawiam - jasiek
      • Gość: gość Re: dom development - negocjacje, opinia IP: 195.8.217.* 01.08.13, 11:52
        ja też usłyszałam, że interesujące mnie mieszkanie cieszy się ogromnym powodzeniem.. zrezygnowałam, bo traktowanie klienta "jesteś jednym z wielu" skutecznie zniechęciło, minął miesiąc i mieszkanie dalej jest w ofercie..
    • Gość: Kefir Re: DOM DEVELOPMENT - negocjacje, opinia IP: 192.85.16.* 24.09.03, 14:44
      Potwierdzam to, co napisał jasiek11 - cen nie chcieli negocjować, ale można
      było wprowadzić kilka poprawek do zapisów umowy przedwstępnej. Dużo informacji
      znajdziesz na stronie "www.namyslowska.net/forum/".

Powodzenia w negocjacjach
      • mufffa jak skutecznie negocjować 01.08.13, 22:53
        a czy koledzy prychali na cenki zgodnie ze sztuką?
        bez prychania nie ma skutecznego targowania!!

niedouczonych zapraszam na szkolenia do cenkoprychacza z Otwocka!

muhahaha!
        • Gość: ojojoj Re: jak skutecznie negocjować IP: 195.254.196.* 02.08.13, 10:42
          Baranie, watek z 2003 roku, 10 lat temu!!! Dlugi sen zimowy?
          • mufffa Re: jak skutecznie negocjować 02.08.13, 15:04
            mamusia za ścianą (i skrzypiąca podłoga) czy franciszek za 2 złote na grarbie???!

pomyśl czasem bijąc mnicha po kapturze!!!
            prychanie jest ponadczasowe!!!!!!
            a zemler i stypi prychają już 10 lat właśnie!!

co za motłoch tu buczy!!! pierwszy raz się zastanawiam czy dalej tu wchodzić!!!

bu!
            • Gość: ojojoj Re: jak skutecznie negocjować IP: 195.254.196.* 05.08.13, 12:33
              Nie rownaj do swojej miarki. To zes sie wpakowal albo nie mozesz sie wyprowadzic od mamusi nie znaczy ze wszycy podzielaja twoj los. A odkopywanie wakow sprzed 10 lat to niby nie zyciowa frustracja? Zal mi ciebie ze musisz sie tak dowartosciowywac, widac w prawdziwym zyciu nie masz czym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka