Gość: mw IP: *.energis.pl 03.10.03, 10:44 zasatanawiam sie nad kupnem mieszkania od INDRA OGRODOWA w Jozefoslawiu. Czy ktos ma moze jakies doswiadczenia z ta firma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vievioora Re: developer INDRA OGRODOWA. Czy ktos cos wie? 03.10.03, 17:20 mieszkam tam od niedawna - co Cię intersuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: developer INDRA OGRODOWA. Czy ktos cos wie? IP: *.energis.pl 04.10.03, 21:54 mieszkasz w Osiedlu przy Ogrodowej III? Ja tam się własnie przymierzam. Interesuje mnie przede wszystkim czy byly z nimi jakies problemy, np z podpisaniem aktu notarialnego. Czy w przypadku rezygnacji z czesci prac standardowych zwracaja kase. Czy wykonanie jest ok. Jakie sa koszty szczegolnie ogrzewania elektrycznego? Czy dalo sie negocjowac cene i na co mozna liczyc w tym zakresie? I ... jak sie mieszka??? z gory dzieki za info, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vievioora Re: developer INDRA OGRODOWA. Czy ktos cos wie? 06.10.03, 10:15 mieszkam przy ogrodowej III :) właśnie mija 1 tydzień. aktu notarialnego jeszcze nie podpisałam - nie zdążyłam, przymierzam się pod koniec tego tygodnia. z tego co wiem, to Indra ma zaprzyjaźnionego notariusza, nie przewiduję problemów. Co do wykończenia standardowego - nie wiem, czy zwracają, bo poszłam w drugą stronę - podwyższyłam standard wykończenia, do takiego, który mi odpowiada. Tu bez problemów. Koszty ogrzewania - ze słyszenia - rachunki za prąd to około 200 PLN m-cznie, zimą 2x tyle. Ale sama jeszcze Ci tgo nie potwierdzę :( Cena - oczywiście negocjowana. Moje (a właściwie moje i męża :) mieszkanie było kupowane ze "stocku", więc elastyczność negocjacji większa niż w przypadku mieszkań dopiero budowanych - nie wiem, na jakie się zapatrujesz. bardziej szczegółowe pytanka - zapraszam na vievioora@gazeta.pl pozdr Odpowiedz Link Zgłoś