Dodaj do ulubionych

mieszkanie 33 m2

15.11.08, 20:44
"Mieszkanie o niezwykłym rozkładzie , każdy m2 mieszkania
bardzo dobrze zagospodarowany, nie widać zmarnowanej przestrzeni."

dobre ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: kaszka ar Re: mieszkanie 33 m2 IP: *.aster.pl 15.11.08, 21:46
      masz coś takiego do zbycia ? współczuję
      • ynvestor Re: mieszkanie 33 m2 15.11.08, 21:52
        chcesz kupic..? okazyjna cena 10900/m :)
        • heca7 Re: mieszkanie 33 m2 16.11.08, 00:34
          A gdzie za tyle??? Przy Łazienkach, czy z widokiem na willę
          premiera:)
          • ynvestor Re: mieszkanie 33 m2 16.11.08, 10:56
            "W pobliżu place zabaw, szkoły i przedszkola (+prywatne na osiedlu), w okolicy wiele sklepów, punktów usługowych, bazarek ze świeżymi kwiatami i warzywami, blisko do centrum handlowego Bemowo i Cinema City. Bardzo dobra komunikacja. DLA POWAŻNIE ZAINTERESOWANYCH MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI CENY"

warto ! ;)
            • Gość: jacek mieszkanie 33 m2 i szkola lub przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 11:13
              jak mozna mieszkac na 33 mkw rodzina z dzieckiem ???

• Gość: gts Re: mieszkanie 33 m2 i szkola lub przedszkole IP: *.chello.pl 16.11.08, 11:21
                tak jak ty z mamusią..

..pierwsze 20 lat pewnie było ciężkie ale kiedy cie przyłapała to
                pewne bariery pękły i już się tak nie krępujesz
                • steady_at_najx Re: mieszkanie 33 m2 i szkola lub przedszkole 16.11.08, 11:32
                  muffa znow dzieli sie swoimi wspomnieniami z calym forum
                  • Gość: jacek Re: mieszkanie 33 m2 i szkola lub przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 12:17
                    ale chodzi o to ze to maly kwadrat

wiem bo tak mieszkalem na Ochocie wszystko na glowie nie ma sie gdzie obrocic

teraz zbieram na kwadrat o wiekszej powierzchni co najmniej jakies 50-55 em kwa.
                    to juz mozna odetchnac i poczuc przestrzen

niestety Warszawa bardzo droga dla takiego szaraka jak ja. celuje w kwadraty pod
                    Jaktorowem na trasie SKMki. bardzo szybko w centrum a potem ide z buta do mojego
                    biura na Pieknej.

dla mnie idealny uklad zamiast gniesc sie w 33 em kwa
                    • Gość: krzempus pisze sie powiezhni glombie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 14:32
                      kto cie uczyl polskiego ????
                      • Gość: majkel Re: pisze sie powiezhni glombie IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 16.11.08, 14:43
                        jak dobrze zagospodarowac to zmiesci sie tam rodzina 2+2 plus pies
                        i babcie sie gdzies jeszcze na pawlaczu wcisnie

to takie moje przemyslenia po ostatnich wypowiedziach analitykow
                        ze z powodu podwyzek i tak dalej stac teraz przecietna rodzien na jeden pokoj mniej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka