ewaar1 15.11.03, 17:48 Jestem w trakcie zakupu mieszkania na tym osiedlu może ktoś wie jak tam się mieszka? Czy jest problem z parkowaniem (nie mam wykupionego miejsca), kto tym administruje, czy ujwniają się już jakieś wady mieszkań? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewaar1 Re: Mostostal Export - Odkryta 15.11.03, 18:54 haloo czy nikt nic nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Mostostal Export - Odkryta IP: 80.50.5.* 16.11.03, 21:10 Ja mieszkam na osiedklu Odkryta. Jest ogromny, ogromniasty i jeszcze bardziej ogromny problem z parkowaniem!!! ale poza tym jest super Odpowiedz Link Zgłoś
ewaar1 Re: Mostostal Export - Odkryta 17.11.03, 08:03 A mogłabyś napisać jaka jest przyczyna tego problemu? Czy to dlatego że ludzie nie wykupili miejsc garażowych i parkingowych? Czy ich po prostu do kupienia już nie ma? A jak jest tam z telefonami i internetem? A mogłabyś dać jakiś namiar na priva bo mam jeszcze kilka pytań... Bardzo Cię proszę bo w tym tygodniu muszę podjąć decyzję... Odpowiedz Link Zgłoś
ewaar1 Re: Mostostal Export - Odkryta 17.11.03, 10:55 Małgosiu i jeszcze jedno... jak tam kształtują się czynsze? Proszę odpowiedz A w którym budynku mieszkasz bo ja rozważam 63B-może będziemy sąsiadkami Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata_g Re: Mostostal Export - Odkryta 17.11.03, 17:29 Mój e-mail: malgorzata_g@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Mostostal Export - Odkryta IP: *.devs.futuro.pl 17.11.03, 18:13 wysłałam Ci e-mail jak nie dostaniesz go to daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
ewaar1 Re: Mostostal Export - Odkryta 17.11.03, 19:10 Małgosiu nie dostałam :-((. A wysyłałaś na ewaar1@gazeta.pl? A może masz gg albo tlen? Mój nr to 5683205, a w tlenie jestem jako ewinda. Swoją drogą próbuję napisać do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaar1 Re: Mostostal Export - Odkryta 18.11.03, 11:51 Dziękuję Małgosiu-dostałam -odpiszę już z domu na maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś