arti999 14.05.04, 21:57 HEJ DZIEWCZYNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM W 5-TYM MIESIĄCU CIĄŻY POMOCY !!!!!!!!!!!!!! GDZIE W WARSZAWIE SĄ SKLEPY Z ODZIEŻĄ CIĄŻOWĄ KTÓRY WEDŁUG WAS JEST NAJLEPSZY POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY OBECNE I PRZYSZŁE ARTI999 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdainatka Re: GGDDZZIIEE KKUUPPIIĆĆ ????????????????????? 15.05.04, 22:17 Według mnie najfajniejsze rzeczy są w H&M w Wola Parku na ul.Górczewskiej i w dodatku niedrogie. Sama zaopatrywałam się w tym sklepie więc polecam. Jest jeszcze np. sklep na Al.Solidarności, w Smyku na ul.Kruczej 2 piętrze, na ul.Grochowskiej przy rondzie Wiatraczna. Życzę więc udanych zakupów Pozdrawiam A to Nasza Nateczka forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=12132162 Odpowiedz Link
latajacamysz Re: GGDDZZIIEE KKUUPPIIĆĆ ????????????????????? 26.05.04, 19:08 Witaj, Widziałam sklep na Mazowieckiej niedaleko klubu Tygmont oraz w Blue City i Galerii Mokotów - ale w nich nie kupowałam. Natomiast mogę polecić też z Al. Solidarności. Mają fajne ciuszki - baardzo wygodne i ładne. Dobry punkt, niedaleko są 2 sklepy z wózkami :)Pozdrawiamy, Magda i 31 tygodniowe Bobo Odpowiedz Link
rosiee Re: GGDDZZIIEE KKUUPPIIĆĆ ????????????????????? 27.05.04, 15:47 Ubrania ciazowe mozna tez kupic w sklepach z artykulami dzieciecymi. Np. w Chicco czy Mothercare. Niestety drogie!! Ponad to w Kupieckich Domach towarowych w pasazu C jest stoisko z ciuchami dla ciezarowek. Ceny sa tu bardziej przystepne!! Rowniez na Ursynowie w Pasazu Ursynowskim jest sklep "9 miesiecy" w ktorym jest ogromny wybor. Odpowiedz Link