kasika75 01.10.04, 15:43 poszukuje namiary i jakies info na temat tego lekarza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja201 Re: dr. Roszkowski 01.10.04, 17:35 ul Finlandzka 9 tel. 616-13-87 Ja się zapisałam do dr Garwolińskiego, ucznia Roszkowskiego. Jest niezły podobnie jak mistrz, z tym że trochę tańszy, 150zł. Ewentualne wątpliwości i tak pewnie będzie wyjaśniał z mistrzem, więc po co przepłacać ;) Poszukaj na forach, było wiele wypowiedzi na ich temat. Ala Odpowiedz Link
dominika8 Re: dr. Roszkowski 02.10.04, 08:54 tak, potwierdzam, a wiem to od innych ginekologów z wawy, też do niego chodzę Odpowiedz Link
rybka002 Re: dr. Roszkowski 02.10.04, 17:35 Kasia dr Roszkowski jest podobno niekwestionowanym autorytetem w sprawie usg ciążowego. Krążą różne opinie na jego temat a włąściwie na temat jego obejścia z pacjentami, ale powiem Ci, że jak byłam u niego w 24 tyg był bardzo miły a przedewszystkim bardzo dokładny, bierze sporo ale myślę, że warto zapłacić i być pewnym,że wszystko ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dominika8 Re: dr. Roszkowski 02.10.04, 18:09 a czy wiesz, że to Garwoliński, był PIERWSZYM lekarzem w Polsce, kóry zrobił USG płodu? Ja zupełnie nie rozumiem tego pędu na Roszkowskiego, dziewczyny piszą, że niemiły, gburowaty, długie terminy, no i 250 zł, a piętro wyżej przyjmuje prawdziwy ,,niekwestionowany" w świecie ginekologów autorytet. Z racji zawodowej współpracuję z ginekologami , i przed ciążą zrobiłam sondę, i żaden nie powiedział, że Roszkowski to jakiś większy autorytet, a zresztą, dobrze, że jest możliwość wyboru;) Odpowiedz Link
rybka002 Re: dr. Roszkowski 02.10.04, 20:49 Szkoda, ze tego posta nie było 23 lipca, kiedy robiłam usg połówkowe zaoszczędziłabym 100 zł... Odpowiedz Link
joakal Re: dr. Roszkowski 02.10.04, 21:00 Nie wiem skąd masz informacje na temat zachowania tego lekarza, byłam u niego w zeszłym tygodniu i był naprawdę miły i sympatyczny. Wszystko dokładnie objaśniał, odpowiadał wyczerpująco na moje głupie pytania. Jestem z niego naprawdę zadowolona, i na następne USG pójdę na pewno do niego. Większość moich koleżanek go reklamowało (są lekarkami) i były właśnie u niego bo jest najlepszy. Jedynym problemem jest to że ma strasznie dużo pacjentek i ciężko się do niego dostać (chociaż mi się udało bo zwolnił się termin na tydzień przed wizytą). Odpowiedz Link
dominika8 Re: dr. Roszkowski 02.10.04, 21:50 no nie wiem jak długo jesteś na forum, ale swego czasu była długaśna dyskusja nt jego zachowania, stąd wiem. Odpowiedz Link
pelcia74 Re: dr. Roszkowski 05.10.04, 10:02 Ja też wybieram się na usg połówkowe do dr Roszkowskiego. Już teraz musiałam zapisać się na wizytę na początek grudnia - takie są terminy i lepiej rezerwować wcześniej. Wiem, że jest drogi ale podobno super specjalista, dużo osób go poleca mimo, że ma podobno specyficzne podejście do pacjenta i trochę dziwne poczucie humoru Odpowiedz Link
kasika75 Re: dr. Roszkowski 02.10.04, 21:30 dzieki za wszystkie informacje , u Roszka jest najblizszy termin na listopad , sprobuje z Garwolinskim ,( 100 zł w kieszeni ), jeszcze raz dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link
dominika8 do Kasika75 03.10.04, 09:51 hej, ja jutro ( 4.10) jestem zapisana do Garwolińskiego na 19 chyba, i muszę przełożyć na przyszły tydzień, tak że jak chcesz to proszę :) Odpowiedz Link
kasika75 Re: do DOMINIKA8 03.10.04, 21:59 Bardzo chetnie wezme od Ciebie te wizyte napisz do mnie na adres kasika75@gazeta.pl Odpowiedz Link