Dodaj do ulubionych

dr. Roszkowski

01.10.04, 15:43
poszukuje namiary i jakies info na temat tego lekarza
Obserwuj wątek
    • alicja201 Re: dr. Roszkowski 01.10.04, 17:35
      ul Finlandzka 9
      tel. 616-13-87

Ja się zapisałam do dr Garwolińskiego, ucznia Roszkowskiego. Jest niezły
      podobnie jak mistrz, z tym że trochę tańszy, 150zł. Ewentualne wątpliwości i tak
      pewnie będzie wyjaśniał z mistrzem, więc po co przepłacać ;)
      Poszukaj na forach, było wiele wypowiedzi na ich temat.

Ala
      • dominika8 Re: dr. Roszkowski 02.10.04, 08:54
        tak, potwierdzam, a wiem to od innych ginekologów z wawy, też do niego chodzę
    • kasika75 Re: dr. Roszkowski 02.10.04, 09:36
      a czy to sa takie same namiary?
      • dominika8 Re: dr. Roszkowski 02.10.04, 13:05
        tak
    • rybka002 Re: dr. Roszkowski 02.10.04, 17:35
      Kasia dr Roszkowski jest podobno niekwestionowanym autorytetem w sprawie usg
      ciążowego. Krążą różne opinie na jego temat a włąściwie na temat jego obejścia
      z pacjentami, ale powiem Ci, że jak byłam u niego w 24 tyg był bardzo miły a
      przedewszystkim bardzo dokładny, bierze sporo ale myślę, że warto zapłacić i
      być pewnym,że wszystko ok. Pozdrawiam
      • dominika8 Re: dr. Roszkowski 02.10.04, 18:09
        a czy wiesz, że to Garwoliński, był PIERWSZYM lekarzem w Polsce, kóry zrobił
        USG płodu?
        Ja zupełnie nie rozumiem tego pędu na Roszkowskiego, dziewczyny piszą, że
        niemiły, gburowaty, długie terminy, no i 250 zł, a piętro wyżej przyjmuje
        prawdziwy ,,niekwestionowany" w świecie ginekologów autorytet.
        Z racji zawodowej współpracuję z ginekologami , i przed ciążą zrobiłam sondę, i
        żaden nie powiedział, że Roszkowski to jakiś większy autorytet,
        a zresztą, dobrze, że jest możliwość wyboru;)
        • rybka002 Re: dr. Roszkowski 02.10.04, 20:49
          Szkoda, ze tego posta nie było 23 lipca, kiedy robiłam usg połówkowe
          zaoszczędziłabym 100 zł...
        • joakal Re: dr. Roszkowski 02.10.04, 21:00
          Nie wiem skąd masz informacje na temat zachowania tego lekarza, byłam u niego w
          zeszłym tygodniu i był naprawdę miły i sympatyczny. Wszystko dokładnie
          objaśniał, odpowiadał wyczerpująco na moje głupie pytania. Jestem z niego
          naprawdę zadowolona, i na następne USG pójdę na pewno do niego. Większość moich
          koleżanek go reklamowało (są lekarkami) i były właśnie u niego bo jest
          najlepszy. Jedynym problemem jest to że ma strasznie dużo pacjentek i ciężko
          się do niego dostać (chociaż mi się udało bo zwolnił się termin na tydzień
          przed wizytą).
          • dominika8 Re: dr. Roszkowski 02.10.04, 21:50
            no nie wiem jak długo jesteś na forum, ale swego czasu była długaśna dyskusja
            nt jego zachowania, stąd wiem.
      • pelcia74 Re: dr. Roszkowski 05.10.04, 10:02
        Ja też wybieram się na usg połówkowe do dr Roszkowskiego. Już teraz musiałam
        zapisać się na wizytę na początek grudnia - takie są terminy i lepiej
        rezerwować wcześniej. Wiem, że jest drogi ale podobno super specjalista, dużo
        osób go poleca mimo, że ma podobno specyficzne podejście do pacjenta i trochę
        dziwne poczucie humoru
    • kasika75 Re: dr. Roszkowski 02.10.04, 21:30
      dzieki za wszystkie informacje , u Roszka jest najblizszy termin na listopad ,
      sprobuje z Garwolinskim ,( 100 zł w kieszeni ), jeszcze raz dzieki i pozdrawiam
    • dominika8 do Kasika75 03.10.04, 09:51
      hej, ja jutro ( 4.10) jestem zapisana do Garwolińskiego na 19 chyba, i muszę
      przełożyć na przyszły tydzień, tak że jak chcesz to proszę :)
    • kasika75 Re: do DOMINIKA8 03.10.04, 21:59
      Bardzo chetnie wezme od Ciebie te wizyte napisz do mnie na adres
      kasika75@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka