nnatasza 31.05.06, 12:31 Słyszałam takie plotki, że w Starym Puszczykowie ma powstać basen wraz z centrum odnowy - ma być aqua-aerobik itp. Czy to tylko plotki, czy ktoś zna jakieś fakty. Bardzo brakuje czegoś takiego w naszym miasteczku. nnatasza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taeva Re: Basen w Puszczykowie? 01.06.06, 23:28 To nie plotki ! zbliżają się wybory i coraz więcej obecni samorządowcy będą przedstawiali wizje.Należy o realność spytać się w urzędzie miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
nnatasza Re: Basen w Puszczykowie? 04.06.06, 22:06 Tylko tu inwestor miał być prywatny. Nie sądzę, aby nasze władze wpadły na pomysł takiej inwestycji - nawet przed wyborami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Basen w Puszczykowie? 19.06.06, 14:47 Ostanio rozmawiałam z gościem który tam pracuje..(elektrykę kładł) .basen już jest, ale chyba tylko dostępny dla gości "hotelowych" Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Basen w Puszczykowie? 24.06.06, 21:55 oj zwlaszcza przed wyborami, ale przypuszczam że mieszkańcy juz się na publiczny basen w mieście 3 raz nie nabiorą, może będzie coś nowego, poczekamy zobaczymy; Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Basen w Puszczykowie? 24.06.06, 21:53 Hmmm skoro samorządowcy w związku z wyborami mają "wizje", to już tym bardziej nic realnego się nie będzie można dowiedzieć w urzędzie, gdyby tak bylo już dawno mielibyśmy przystań nad wartą, basen przy Szkole Podst. nr 1, zagospodarowany MOSiR Odpowiedz Link Zgłoś
dziewuszka2 Re: Basen w Puszczykowie? 25.06.06, 22:46 basen już jest [narazie jeden, ale do 2008 ma być drugi] na ul. Czarnieckiego [otwarcie było na poczatku czerwca] są zajęcia areobowe, sauna, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
nnatasza Re: Basen w Puszczykowie? 26.06.06, 23:01 Dziewuszka2 - możesz podać bardziej szczegółowe informacje. Ceny, warunki itp... Nic nie pisali na ten temat w naszych lokalnych gazetkach - a szkoda. Po urlopie muszę się tam koniecznie wybrać - zawsze jakoś mi daleko do tego "Starego" Puszczykowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Basen w Puszczykowie? 01.07.06, 23:10 www.spalarnia.com.pl/ jest reklama w Kurierze dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś