pikaczuk 23.02.06, 17:20 gubisz się w swoich osobowościach,raz piszesz jakbyś był kobietą raz jakbyś był facetem zdecyduj sie !!!!!!a może jesteś i tym i tym??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arizona13 Re: arizona!!!!! 23.02.06, 18:41 Widzę Klikaczuk,że polubili Cię na naszym forum hie hie ... Oj,sporo postów nam jeszcze przysporzysz :) PS. Nie bądż "inteligentnym inaczej" i przestań korzystać z komunikatora "sype"... Polecam raczej "Skype".Bardziej znany i mniejsze żdziwienie wzbudza hie hie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pikaczuk Re: arizona!!!!! 25.02.06, 18:40 hehehehe raczej nie chciąlbym na waszym forum uchodzić za romana pidlaszuka albo hansa grubberaa albo wiktowoja,,,,nie nie nie do tego stopnia zniżyć sie nie dam a pozatym inteligencja to pojęcie bardzo wzgledne ale mniemam że juz poszedłeś po rozum do głowy,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: arizona!!!!! 25.02.06, 19:49 No i co, Pikaczuk? Myślałeś, że Arizona zrezygnował z pisania po Twoich postach...Nigdy w życiu...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pikaczuk Re: arizona!!!!! 25.02.06, 20:23 nie chodziło mi o to by przestała pisać tyle żeby zaczęła troche myśleć i rzucać inteligentne posty( bo ponoć za taka się uważa)a nie ciagłe imieniny cioci ziny sorry ale dla mnie to juz było...i wiem dlaczego u was tak pusto bo słabo jest siedzieć na tak dennym poziomowo forum....pizdrawlam pikaczuk Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: arizona!!!!! 25.02.06, 20:26 Pikaczuk! Arizona to facet z krwi i kości...tylko nick ma rodzaju żeńskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: arizona!!!!! 25.02.06, 20:29 Czesiulo,on widzi wszystko inaczej ... Bo on sam jest inaczej ... Odpowiedz Link Zgłoś
pikaczuk Re: arizona!!!!! 25.02.06, 20:32 aqrizona i czesiula to ta sama osoba??heheheheh 3 min to za długo zajmuje ci zmiana nicka i wpisanie nowego heheheh mnie zajmuje to najmniej 0,30 sekund hehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: arizona!!!!! 25.02.06, 20:39 Dawno się tak nie uśmiałam... Jestem kobietą... Słodkie żywioły we mnie śpią Mogę lawiną runąć złą Żarem pustyni spalam Cię Fatamorganą staję się Czasem jak odpływ zwalam z nóg Czasem jak przypływ sięgam ust A gdy pogodną chwilę masz Spadam jak mgła Refren: Jestem kobietą Wodą, ogniem, burzą, perłą na dnie Wolna jak rzeka Nigdy, nigdy nie poddam się Jestem kobietą Jestem dobrem, jestem złem Jestem wodą, jestem ogniem Jawą i snem Mogę lodowcem sięgać chmur Mogę Niagarą spadać w dół Mogę jak Etna zbudzić się Więc nie złość mnie Jestem kobietą i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: arizona!!!!! 25.02.06, 21:11 Czesiulo,będzie więcej postów hie hie ... Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: arizona!!!!! 25.02.06, 21:25 Co prawda głupie te posty,ale nawet w Złotym Mieście śmiecie na ulicach znależć można ... No i śmiesznie jest,przy odrobinie wyrozumiałości dla ułomności ... Odpowiedz Link Zgłoś