margeritka61 06.09.07, 21:55 Siemiatycze! Co stało się z przyszpilonym wątkiem pt. Zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siemiatycze Re: Zaginął przyszpilony wątek 06.09.07, 22:03 Administracja nalega na częste zmiany wątków przyklejonych.Jeśli jednak usłyszę protesty od użytkowników tego forum to wątek ten wróci na swoje poprzednie miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Zaginął przyszpilony wątek 06.09.07, 22:06 To policz mnie jako pierwszy głos protestu. Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Zaginął przyszpilony wątek 07.09.07, 00:03 protest song ! a gdzie moja prośba ? fotografia ? Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Zaginął przyszpilony wątek 07.09.07, 09:47 Jeśli chodzi o fotkę to ten dom jest bardzo daleko ode mnie. W ogóle nie bywam w tamtej okolicy. Myślę buraku-cukrowy, że Ty częściej przejeżdżasz tamtędy niż ja. Z samochodu też nie zrobię zdjęcia bo za słaby mam aparat. Myślę jednak, że Siemiatycze zrobi tą fotkę. On ciągle jest w ruchu i tamtędy przejeżdża a mój rewir to centrum i wschodnia część miasta. Mogę Ci porobić zdjęcia wszystkich instytucji, urzędów, banków, bo tam bywam niemal codziennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
terryw Re: Zaginął przyszpilony wątek 07.09.07, 12:30 Drugi głos protestu!!! Chcę oglądać te zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Zaginął przyszpilony wątek 07.09.07, 12:33 To jest nas już troje. Kto jeszcze chce aby zdjęcia nadal były przyszpilonym wątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
met-abo Re: Zaginął przyszpilony wątek 07.09.07, 13:39 jestem tutaj nowy i chciałbym dodac zdjęcia do forum siemiatycze jak mam to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Zaginął przyszpilony wątek 07.09.07, 14:13 Poproś Siemiatycze.On ma już gotową instrukcję to może Ci wyśle. Nauczył już kilka osób, m. in mnie i jak widać, efektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Zaginął przyszpilony wątek 07.09.07, 15:04 Nie wyśle bo użytkownik met-abo nie ma poczty... Odpowiedz Link Zgłoś
met-abo Re: Zaginął przyszpilony wątek 07.09.07, 15:21 siemiatycze napisał: > Nie wyśle bo użytkownik met-abo nie ma poczty... > uzytkownik met-abo ma już poczte Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Zaginął przyszpilony wątek 07.09.07, 16:37 No i proszę jaka technika... kilka minut i jest poczta :) Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Zaginął przyszpilony wątek 07.09.07, 16:45 Ja też prosze o powrót wątku ze zdjęciami... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Zaginął przyszpilony wątek 07.09.07, 17:40 Przy próbie wysłania poczty do met-abo otwiera mi się komunikat "Adresat nieznany - wiadomość nie została wysłana" Wątek tymczasowo wraca na swoje miejsce,póżniej może trafić do nagłówka forum.Jeśli nawet tak się stanie to chyba nie powinno to nikomu przeszkadzać... Odpowiedz Link Zgłoś
met-abo Re: Zaginął przyszpilony wątek 07.09.07, 18:05 siemiatycze napisał: > Przy próbie wysłania poczty do met-abo otwiera mi się komunikat > "Adresat nieznany - wiadomość nie została wysłana" > > Wątek tymczasowo wraca na swoje miejsce,póżniej może trafić do > nagłówka forum.Jeśli nawet tak się stanie to chyba nie powinno to > nikomu przeszkadzać... > zgadza się .próbowałem tez .skrzynka jest aktywna.ale nie da sie na nia wysłać-mniejsza z tym. prosze o krótka wskazówke na forum jak sie wkleja zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Zaginął przyszpilony wątek 07.09.07, 18:13 Zredukuj zdjęcie i użyj tego: imageshack.us/ Odpowiedz Link Zgłoś
met-abo Re: Zaginął przyszpilony wątek 07.09.07, 19:00 po polsku nie macie programu-przecież to powinno byc prostsze Odpowiedz Link Zgłoś
wiliam_money Re: Zaginął przyszpilony wątek 07.09.07, 19:06 Zobacz to www.fotosik.pl/ Witam po długim czasie nieobecności! Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Zaginął przyszpilony wątek 07.09.07, 20:05 Witam,witam... Podobno fotosik jest ok,tak twierdzi Kusy a jemu można wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś