Gość: Ballest IP: 2.3.STABLE* / 10.145.112.* 13.08.02, 13:13 Na G.G. jest ich mnostwo, ale na Forum nie ma nikogo, DLACZEGO ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vj_Domini Re: Olesnica, miasto bez problemow ? IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 09:49 Nie ma , bo na gg siedzą prawie tylko dzieci, które nie mają nic do powiedzenia ciekawego, albo nie wiedzą nic o forum :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kju Re: Olesnica, miasto bez problemow ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 10:31 ano nie wiedzą, sama dotarłam tu przypadkiem... ale może będę wpadać częsciej... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGM Re: Olesnica, miasto bez problemow ? IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 22:52 tutaj kazdy trafia przypadkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kju Re: Olesnica, miasto bez problemow ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 13:01 heh ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Olesnica, miasto bez problemow ? 21.07.03, 20:49 Gość portalu: kju napisał(a): > heh ;-) Ja niestety bez przypadku, ale myslalem, ze sie olesnickie watki bardziej rozkreca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snycerz Re: Olesnica, miasto bez problemow ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.03, 23:14 ballest napisał: > Gość portalu: kju napisał(a): > > > heh ;-) > Ja niestety bez przypadku, ale myslalem, ze sie olesnickie watki bardziej > rozkreca! > Jak się mają rozkręcić, kiedy tylko pytacie, a o problemach nie piszecie. Może dla rozruchu powiedzcie co sądzice o ostatnim zakupie burmistrza Bronsia- samochodzie za kilkadziestąf tysięcy złotych, którym zapewne będzie jeździł po równie drogim, wybrukowanym oleśnickim rynku.Wszystko to oczywiście za nasze podatki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Olesnica, miasto bez problemow ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.08.03, 23:48 A jakiej marki to auteczko? pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snycerz Re: Olesnica, miasto bez problemow ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.03, 00:15 Gość portalu: ballest napisał(a): > A jakiej marki to auteczko? > > pyrsk > ballest Szczerze mówiąc nie wiem, jakieś chyba francuskie, rzadko bywam na bruku rynku i jeszcze go nie widziałem, autka znaczy się nie rynku. Ale wiem, że jak sie coś o nim (autku) ukazało w oleśnickiej telewizji, to Bronsiu aż z Tunezji dzwonił, czego od niego biedaczka chcą. A ty to nie możesz spać czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Olesnica, miasto bez problemow ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.08.03, 17:52 A dlaczego Mercedesa nie zamowil, Olesnica potezne miasto, kiedys nawet Konrad Gliwicami zawladnol. Przy tych upalach naprawde spac nie potrafie, wiec sie czesto przebudzam! pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snycerz Re: Olesnica, miasto bez problemow ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.03, 20:25 Gość portalu: ballest napisał(a): > A dlaczego Mercedesa nie zamowil, Olesnica potezne miasto, kiedys nawet Konrad > Gliwicami zawladnol. > Przy tych upalach naprawde spac nie potrafie, wiec sie czesto przebudzam! > > pyrsk > ballest No wiesz Napolen też tędy wędrował, może dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Olesnica, miasto bez problemow ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.08.03, 10:17 No to ladnie, ze waszego Burego Mistrza do Napoleona porownujesz, ale do miasta duzo zrobil, bo nawet taka Firma jak GKN tam sie zagniezdzila ! pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snycerz Re: Olesnica, miasto bez problemow ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.03, 11:06 Gość portalu: ballest napisał(a): > No to ladnie, ze waszego Burego Mistrza do Napoleona porownujesz, ale do miasta > > duzo zrobil, bo nawet taka Firma jak GKN tam sie zagniezdzila ! > > pyrsk > ballest Hehe, jasne a w tym czasie skasowano ZNTK i Fabrykę obuwia, dwie jednostki wojskowe, w tym Szkołę chorążych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Olesnica, miasto bez problemow ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.08.03, 21:25 Gość portalu: snycerz napisał(a): > Gość portalu: ballest napisał(a): > > > No to ladnie, ze waszego Burego Mistrza do Napoleona porownujesz, ale do > miasta > > > > duzo zrobil, bo nawet taka Firma jak GKN tam sie zagniezdzila ! > > > > pyrsk > > ballest > Hehe, jasne a w tym czasie skasowano ZNTK i Fabrykę obuwia, dwie jednostki > wojskowe, w tym Szkołę chorążych. Tylko ZNTK przyszlosci nie miala a GKN sie rozbudowuje i mysle, ze bedzie tam za pare lat kolo 600 osob pracowalo! pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snycerz Re: Olesnica, miasto bez problemow ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.03, 08:21 Powstało, też kilka fabryk obuwia, ale jaka w tym zasługa władz? I co wspólnego ma Bronś z GKN? Nie wiem czy wiesz, ale dopiero po interwencji oleśnickich kupców zrezygnowano z wyłączenia, całkowtego, rynku z ruchu samochodowego, ze stworzenia strefy ciszy dla urzędasów w ratuszu, w pierwotnej wersji nawet parkowanie w rynku było zabronione. GKN to inwestycja spółki, nie miasta. Miasto woli inwestować w kostkę brukową, dofinansować niemałymi pieniędzmi kosciół, wydawać zgodę na budowę marketów. Ciekawe, gdzie płacą podatki właściciele Intermarche, Shella itd..., bo, że nie w Oleśnicy to raczej pewne, może jedynie od nieruchomości do kasy miejskiej, a i tu nie mam całkowitej pewności. Odpowiedz Link Zgłoś