Dodaj do ulubionych

Co robi Fa.GKN

IP: 62.67.11.* 25.05.01, 20:21
Kto wie co robi Fa.GKN (GAP)w Olesnicy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mats Re: Co robi Fa.GKN IP: *.*.*.* 30.08.01, 13:51
      WAŁY
      • Gość: Ballest Re: Co robi Fa.GKN IP: 62.67.12.* 31.08.01, 01:09
        Ale nie na Odrze jak to na Olesniczance.
        To musi byc nowa firma , bo w 1997 roku Odra wylala to chyba walow jeszcze nie
        bylo?
        • Gość: stromber Re: Co robi Fa.GKN IP: *.*.*.* 13.09.01, 17:31
          Jeszcze tam robią rynniaki.
          • Gość: Bolek Re: Co robi Fa.GKN IP: 62.67.11.* 13.09.01, 23:20
            Nie tylko jeden z Volvo
            • Gość: stromber Re: Co robi Fa.GKN IP: *.*.*.* 20.09.01, 17:02
              A kto jeszcze?
              • Gość: Ballest Re: Co robi Fa.GKN IP: 62.67.96.* 20.09.01, 21:38
                Pare madrych kobiet!!!!!!!!! no i do tego pare z nich swietnie wyglada.
                • Gość: beauty Re: Co robi Fa.GKN IP: 217.97.163.* 21.09.01, 08:42
                  A sprecyzuj które?
                  • Gość: Ballest Re: Co robi Fa.GKN IP: 10.145.112.* / 212.94.237.* 21.09.01, 10:12
                    Tego na Forum nie bede wyglaszal, ale nie tylko , ze sa inteligentne to jeszcze
                    wysmienicie wygladaja.
                    Przemadrzac sie tez potrafia.
                    • Gość: beauty Re: Co robi Fa.GKN IP: 217.97.163.* 21.09.01, 10:37
                      KAŻDA KOBIETA POWINNA BYĆ PRZEMĄDRZAŁA, BO INACZEJ SAMIEC WEJDZIE JEJ NA GŁOWĘ.
                      • Gość: stromber Re: Co robi Fa.GKN IP: *.*.*.* 21.09.01, 13:01
                        Panowie,

Nie róbcie takich sekretów.
                        Pracowałem kiedyś na Mydlanej i zmieniłem pracę na lepszą.
                        Ciekaw jestem kto poszedł moim śladem.

Jan
                        • Gość: Lolek Re: Co robi Fa.GKN do strombera IP: *.67.144.103.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 21.09.01, 21:34
                          Sekretow nie robia panowie , sekrety kobiety wydzielaja jak wabia SAMCOW.
                      • Gość: Ballest Re: Co robi Fa.GKN IP: 10.145.112.* / 212.94.237.* 21.09.01, 14:20
                        DO SAMICZKI W.P. Orak
                        Przemadrzale kobiety traca na pieknosci, bo madrosc im czasami szkodzi.
                        Pokaz mi tego samca co Tobie na glowie siedzi? chyba ze przy temu na plecach
                        lezalas?
                        • Gość: beauty Re: Co robi Fa.GKN IP: 217.97.163.* 24.09.01, 09:02
                          Nie bądź taki dociekliwy, bo ci się mózg zagotuje.
                          • Gość: Lolek Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: 10.145.112.* / 212.94.237.* 24.09.01, 10:09
                            Cos taka nerwowa, napewno masz dzisiaj bole glowy.
                            Napisz w koncu co robi GKN w Olesnicy i co produkuja te sliczne panienki co
                            sie tutaj zak wymadrzaja.
                            • Gość: beauty Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: 217.97.163.* 25.09.01, 12:33
                              Piękne kobiety z GKN nie muszą się wymądrzać, bo mądrość sama z nich tryska, a
                              to co naprawdę robi GKN to tajemnica dostępna tylko dla WYBRANYCH.
                              • Gość: Lolek Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: 10.145.112.* / 212.94.237.* 25.09.01, 13:14
                                Tajemnica do wybranych, co ja wiem to walki do wlosow robi a nie waly jak jakis
                                malolat napisal.
                                Z tego powodu tam tyle slicznych i przemadrzalych kobiet pracuje, bo dostaja
                                walki za darmo!!!
                                Czy Lolek nie nalezy do wybranych??
                                • Gość: beauty Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: 217.97.163.* 26.09.01, 13:05
                                  Przykro mi ,że kobiety kojarzą Ci się z wałkami. Niestety nie należysz do
                                  wybranych i nie dowiesz się co tak naprawdę robią w GKN.
                                  • Gość: Lolek Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: 10.145.112.* / 212.94.237.* 26.09.01, 14:24
                                    Ale jestes nie dobra dziewczyna , ty musisz bardzo brzydko wygladac jak sobie
                                    Beauty jako nick wybralas.
                                    Hm, napewno masz chandre.
                                    A ja myslalem , ze jestem wybrany, My Sunshine Girl.
                                    • Gość: beauty Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: 217.97.163.* 27.09.01, 15:42
                                      Jeszcze byś się zdziwił jak byś zobaczył. A co do chandry to kto ją ma , ten
                                      ma. Ja napewno już nie. Mam nadzieję, że teraz możemy już przejść na bardziej
                                      miłe klimaty. Co TY na to?
                                      • Gość: Lolek Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: 62.67.89.* 27.09.01, 21:12
                                        No co wkoncu robia te sliczne dziewczyny w GKN , sypia WALY, moze kaWALY, albo
                                        WALY(e)nsaja sie po Olesnicy?
                                        Ciekaw jestem jak wyglada taka co sie Beauty zwie.
                                        Bo klocic to sie ona potrafi i opr. tez
                                        • Gość: beauty Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: 217.97.163.* 28.09.01, 12:52
                                          Jak chcesz zobaczyć, to poprostu przyjedź do Oleśnicy. Zobaczysz wtedy jak
                                          wygląda beauty i co robią w GKN, a co wydaje się taką ajemnicą. Moje
                                          zaproszenie jest dla Ciebie otwarte.
                                          • Gość: Lolek Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: 10.145.112.* / 212.94.237.* 28.09.01, 13:01
                                            Hi Beauty, Dziekuje za zaproszenie , ale masz tez do mnie jakies krzeselko,
                                            albo bede musial pod Twoim biurkiem usiasc.
                                            Mnie jest zreszta jedno, chyba kiedys przyjade i zobacze ta Beuty dziewczyne.
                                            Jak Cie poznam, robilas kiedys na mydlanej?
                                          • Gość: Lolek Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: 10.145.112.* / 212.94.237.* 28.09.01, 13:01
                                            Hi Beauty, Dziekuje za zaproszenie , ale masz tez do mnie jakies krzeselko,
                                            albo bede musial pod Twoim biurkiem usiasc.
                                            Mnie jest zreszta jedno, chyba kiedys przyjade i zobacze ta Beuty dziewczyne.
                                            Jak Cie poznam, robilas kiedys na mydlanej?
                                            • Gość: beauty Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: 217.97.163.* 01.10.01, 09:15
                                              Na Mydlanej nigdy nie robiła, a krzesełko dla Ciebie się znajdzie. Nie będziesz
                                              musiał siedzieć pod biurkiem.
                                              • Gość: Ballest Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: 10.145.112.* / 212.94.237.* 01.10.01, 13:18
                                                To sie bardzo ciesze, ze krzeselko sie tez dla mnie znajdzie.
                                                Oczywiscie lepiej by bylo pod biurkiem.
                                                Co pani dzisiaj robi, bo widze , ze pani ogrodek zarasta chwastami, to pani na
                                                WE nic w ogrodku nie robila.(LEN)
                                                • Gość: Ballest Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: 10.145.112.* / 212.94.237.* 08.10.01, 12:12
                                                  Oczywiscie jak by odwrotnie sie stalo a pani nas odwiedzila, to nie potrzebuje
                                                  tez pani pod biurkirm siedziec, ja tez znajde dla pani cos wygodnego.
                                                  • Gość: beauty Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: 217.97.163.* 08.10.01, 14:40
                                                    Bardzo się cieszę, że znajdzie się dla mnie coś wygodnego, bo właśnie chciałam
                                                    Pana odwiedzić. Proszę mi tylko napisać, jak trafić do tej wspaniałej krainy.
                                                  • Gość: Ballest Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: *.67.140.206.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 08.10.01, 18:39
                                                    Trafic nie ma problemu, mysle,ze taka sliczna (beauty) dziewczyne rozpoznam
                                                    jak z samolotu wysiadzie.Ja pracuje na razie sam w calym pomieszczeniu to pani
                                                    towarzystwo napewno pomoze mi wszystkie zaleglosci odrobic.Po za tym, zeby je
                                                    odrobic, potrzebna mi jest osoba ze znajomoscia jezykow obcych a jak
                                                    przypuszczam (jestem pewny) zna ich pani co najmniej dwa.

• Gość: beauty Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: 217.97.163.* 11.10.01, 13:32
                                                    Dziękuję za te komplementy. Z pewnością Panu pomogę, jeśli tylko będę stanie
                                                    sobie poradzić. A co do tego rozpoznania mnie na lotnisku, to napewno się uda.
                                                    Do zobaczenia.
                                                  • Gość: Ballest Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: 10.145.112.* / 212.94.237.* 11.10.01, 13:59
                                                    Obawiam sie tylko tego, ze pani swoj wyglad zmienila a jak pania nie poznam, co
                                                    wtedy?
                                                    WSTYD,WSTYD,WSTYD i jeszcze raz wstyd.Ciesze sie, ze sie spotkamy, ale gnebi
                                                    mnie , ze sie moje cory za bardzo nie rozumia, ale to jest inny temat.
                                                  • ballest Re: Co robi Fa.GKN ???? 20.10.01, 08:17
                                                    Co naprawde robi Firma GKN?
                                                    Nie wyobrazam sobie , ze produkuje walki do wlosow?
                                                  • Gość: beauty Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: 217.97.163.* 05.11.01, 13:12
                                                    Mam nadzieję, że po wizycie w Oleśnicy i odwiedzinach w GKN dowie się Pan
                                                    wreszcie co tak naprawdę się tu robi i ile czasu się temu poświęca.
                                                  • Gość: ballest Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: 217.97.163.* 06.11.01, 11:28
                                                    tak pije sie tam piwo i cudownie caluje
                                                  • Gość: kwiatek Re: Co robi Fa.GKN ???? IP: 217.97.163.* 06.11.01, 11:39
                                                    No bez przesady! My tu ciężko pracujemy!!!!
                                                  • ballest Re: Co robi Fa.GKN ???? 07.11.01, 17:05
                                                    Tak, tak musze niestety stwierdzic, ze tez ciezko pracujecie , ale tylko
                                                    dlatego , ze ja z pajcza nad wami stalem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka