Dodaj do ulubionych

Buffy The Vampire Slayer

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 10:31
Pamiętacie jeszcze ten serial? Jeśli ktokolwiek z Was chciałby zobaczyć Buffy
w polskiej telewizji, proszę, błagam - podpiszcie tę petycję!!!!
www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=562
Obserwuj wątek
    • Gość: dark.raven Re: Buffy The Vampire Slayer IP: *.ds.ae.wroc.pl 06.06.05, 15:28
      cooooo????? nieeeeeeee????????? litosci!!!!!!!!! sciagnij sobie z neta.....
      ja juz bym wolala zamiast Buffy ..Point Pleasant, niby ta sama tematyka ale
      jesdt o wiele lepszy serial.
      ogladalam Buffy czasami (zreszta na czechach powinna jeszcze byc) i jakos tak
      do mmnie nie perzemawial ten serial.
      Point Pleasant ma za to wszystko co Buffy brakuje: dziewczyna zostaje
      znaleziona na plazy, zamieszkuje w domu pewnego doktora i staje sie dla jego
      rodziny kims w rodzaju substytutu straconej corki ( utopila sie w morzu),
      zaprzyjaznia sie z jego druga corka... Jednak od poczatku przytrafaiaja sie jej
      dziewne rzeczy, w oku ma znamie 666....Najlepsze jest to ze nie wieadomo czy
      ona jest dobra czy zla... Podaba sie jej taki chlopak, cos ich do siebie
      przyciaga, on tez jest dziwny...kiedys byl martwy przez cale 7 minut, a potem
      sie obudzil. Jej sladem do miasta przybywa tajemniczy Boyd, niby ze jest
      wyslany przez jej ojca, zeby jej pilnowac....zdobywa zaufanie ludzi w
      miasteczku, tylko dziewczyna wie ze on jest zly...Ludzie dookola niej zaczynaja
      ginac.
      najbardziej tajemnicza postacia jest jej ojciec, w pewnym momencie wypiera sie
      jej, ma sobie sama radziec, okazuje sie ze zmusil go do tego Boyd, wiec kto tu
      dla kogo pracuje i o co chodzi????
      Serial swietny, dobrze zarysowane i przedstawione postacie, bo w Buffy
      zauwazylam akcja sie toczy zw gronie licealistow, a reszta, np. rodzice
      pojawiaja sie sporadycznie i nei maja za duzo do roboty ( no dobra z wyjatkiem
      Gilesa).
      Ktos kiedys powiedzial ze Piont Pleasant to skrzyzowanie Buffy ze BH 90210..ale
      po 3 odcinkach opinnia ta zostala zweryfikowana. Point Pleasant to krzyzowka
      Omenu z Baywatchem, z przewaga Omenu:))
      • Gość: Maciek Re: Buffy The Vampire Slayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 14:36
        No tak, ale znacznie większe szanse na emisję ma Buffy, która jest już trochę
        znana. Poza tym - większość osób myśli, że Buffy to taki głupawy serialik dla
        nastolatków, o i dla licealistów. Skąd taka opinia? Ano stąd, że w Polsce było
        nam dane zobaczyć tylko dwa pierwsze sezony (z 7), które stawiają na humor i
        akcję, będąc momentami dość infantylne. Dalsze sezony Buffy (począwszy od
        klimatycznej trzeciej serii) wprowadzają naszych bohaterów w dorosłe życie,
        gdzie już nie jest tak zabawnie. Reasumując - ja chcę te ich dalsze dzieje
        zobaczyć.
    • Gość: chinka_czikulinka Re: Buffy The Vampire Slayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:42
      Ostatnio w tv4 leci buffy. ale ile mozna oglądać te same odcinki??? Ja chcę
      nowych!!!!!!
      To mój ulubiony serial.
    • szczery_obserwator Re: Buffy The Vampire Slayer 27.07.05, 17:03
      podbijam temat :)
    • Gość: buffy-tvs Re: Buffy The Vampire Slayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 13:29
      odświeżam!!!!
      • zuzia_i_werka Re: Buffy The Vampire Slayer 24.09.05, 15:48
        Potwierdzam to co napisał Maciek-pierwsze sezony są infantylne.Serial robi sie
        naprawdę śmieszny w sez 4 a poważny w 5. 6 i 7 są znakomite! W zasadzie
        uwielbiam cały ale ostatnie dwa są rewelacyjne. Jeśli ktos ma możliwość
        ściagania to w necie są wszystkie w dvdrip i napisy do nich też.Tylko trzeba
        troszke poszukać;-) Pozdr!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka