Gość: Who Knew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 10:31 Pamiętacie jeszcze ten serial? Jeśli ktokolwiek z Was chciałby zobaczyć Buffy w polskiej telewizji, proszę, błagam - podpiszcie tę petycję!!!! www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=562 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dark.raven Re: Buffy The Vampire Slayer IP: *.ds.ae.wroc.pl 06.06.05, 15:28 cooooo????? nieeeeeeee????????? litosci!!!!!!!!! sciagnij sobie z neta..... ja juz bym wolala zamiast Buffy ..Point Pleasant, niby ta sama tematyka ale jesdt o wiele lepszy serial. ogladalam Buffy czasami (zreszta na czechach powinna jeszcze byc) i jakos tak do mmnie nie perzemawial ten serial. Point Pleasant ma za to wszystko co Buffy brakuje: dziewczyna zostaje znaleziona na plazy, zamieszkuje w domu pewnego doktora i staje sie dla jego rodziny kims w rodzaju substytutu straconej corki ( utopila sie w morzu), zaprzyjaznia sie z jego druga corka... Jednak od poczatku przytrafaiaja sie jej dziewne rzeczy, w oku ma znamie 666....Najlepsze jest to ze nie wieadomo czy ona jest dobra czy zla... Podaba sie jej taki chlopak, cos ich do siebie przyciaga, on tez jest dziwny...kiedys byl martwy przez cale 7 minut, a potem sie obudzil. Jej sladem do miasta przybywa tajemniczy Boyd, niby ze jest wyslany przez jej ojca, zeby jej pilnowac....zdobywa zaufanie ludzi w miasteczku, tylko dziewczyna wie ze on jest zly...Ludzie dookola niej zaczynaja ginac. najbardziej tajemnicza postacia jest jej ojciec, w pewnym momencie wypiera sie jej, ma sobie sama radziec, okazuje sie ze zmusil go do tego Boyd, wiec kto tu dla kogo pracuje i o co chodzi???? Serial swietny, dobrze zarysowane i przedstawione postacie, bo w Buffy zauwazylam akcja sie toczy zw gronie licealistow, a reszta, np. rodzice pojawiaja sie sporadycznie i nei maja za duzo do roboty ( no dobra z wyjatkiem Gilesa). Ktos kiedys powiedzial ze Piont Pleasant to skrzyzowanie Buffy ze BH 90210..ale po 3 odcinkach opinnia ta zostala zweryfikowana. Point Pleasant to krzyzowka Omenu z Baywatchem, z przewaga Omenu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Buffy The Vampire Slayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 14:36 No tak, ale znacznie większe szanse na emisję ma Buffy, która jest już trochę znana. Poza tym - większość osób myśli, że Buffy to taki głupawy serialik dla nastolatków, o i dla licealistów. Skąd taka opinia? Ano stąd, że w Polsce było nam dane zobaczyć tylko dwa pierwsze sezony (z 7), które stawiają na humor i akcję, będąc momentami dość infantylne. Dalsze sezony Buffy (począwszy od klimatycznej trzeciej serii) wprowadzają naszych bohaterów w dorosłe życie, gdzie już nie jest tak zabawnie. Reasumując - ja chcę te ich dalsze dzieje zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinka_czikulinka Re: Buffy The Vampire Slayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:42 Ostatnio w tv4 leci buffy. ale ile mozna oglądać te same odcinki??? Ja chcę nowych!!!!!! To mój ulubiony serial. Odpowiedz Link Zgłoś
szczery_obserwator Re: Buffy The Vampire Slayer 27.07.05, 17:03 podbijam temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buffy-tvs Re: Buffy The Vampire Slayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 13:29 odświeżam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Buffy The Vampire Slayer 24.09.05, 15:48 Potwierdzam to co napisał Maciek-pierwsze sezony są infantylne.Serial robi sie naprawdę śmieszny w sez 4 a poważny w 5. 6 i 7 są znakomite! W zasadzie uwielbiam cały ale ostatnie dwa są rewelacyjne. Jeśli ktos ma możliwość ściagania to w necie są wszystkie w dvdrip i napisy do nich też.Tylko trzeba troszke poszukać;-) Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś