wasza_bogini 05.11.03, 00:36 Sun Pisces 19°49'36 09 direct Mars Scorpio 17°10'44 05 direct Uranus Cancer 09°55'40 12 retrograde Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: czy to jest wielki trygon??? 05.11.03, 01:34 No temu Uranowi brakuje. 10 stopni - na trygon sie nie lapie. Odpowiedz Link
wasza_bogini Re: czy to jest wielki trygon??? 05.11.03, 21:29 > No temu Uranowi brakuje. 10 stopni - na trygon sie nie lapie. czy trygon wodny daje szczescie w uczuciach. jest cos takiego?? Odpowiedz Link
wasza_bogini Re: czy to jest wielki trygon??? 06.11.03, 23:26 Jupiter Cancer 19°56'49 12/1 retrograde Jupiter is technically near the end of house 12 and is interpreted in house 1. Saturn Scorpio 21°06'18 05 stationary (R) Uranus Cancer 23°48'38 01 retrograde to juz jest wielki trojkat ale jakos szczescia tej osobie nie przyniosl. Odpowiedz Link
wasza_bogini poprawka 06.11.03, 23:27 > Jupiter Cancer 19°56'49 12/1 retrograde > Jupiter is technically near the end of house 12 and is interpreted in house 1. > Saturn Scorpio 21°06'18 05 stationary (R) > Uranus Cancer 23°48'38 01 retrograde > Sun Pisces 19°06'09 09 direct Odpowiedz Link
wasza_bogini pytanie o ksiezyce 07.11.03, 00:41 czy opozycja ksiezycow i koniunkcja lilith w synastrii wyklucza dobre porozumienie? Odpowiedz Link
perse3 Re: pytanie o ksiezyce 07.11.03, 10:33 Codziennośc to piekło lecz do neij nei dojdzie bo koniunkcja obu Lillith na to nie pozwoli.Serio, trudny , pelen cierpeiń układ, Ty smutn a, on wesoly a dwie Lillith w koniunkcji to podwojna sila niszczaca zwiazek.Odpusc sobie. Odpowiedz Link
wasza_bogini Re: pytanie o ksiezyce 07.11.03, 18:35 Ty smutn a, on wesoly a dwie > > Lillith w koniunkcji to podwojna sila niszczaca zwiazek.Odpusc sobie. on wesoly bo ma trygon wodnisty?? to jest moja ciotka, z ktora sie wogole nie moge dogadac. z horoskopow wynika,ze jets ok, wiec staralam sie znalezc punkt zapalny. znalazlam koniunkcje lilith i prawdopodobna opozycje ksiezycow. Odpowiedz Link
anahella Re: czy to jest wielki trygon??? 08.11.03, 01:33 wasza_bogini napisała: > to juz jest wielki trojkat ale jakos szczescia tej osobie nie przyniosl. Najpierw pomysl, co daje trygon: ulatwienia. A jak jest za duzo ulatwien, to moze wlasciciel horoskopu przyzwyczail sie, ze wszystko mu z nieba spada i o nic nie musi sie starac? Poza tym nie wiem co dla tego czlowieka znaczy szczescie w milosci. A moze on ma to szczescie tylko go nie docenia? Znam osobe z latawcem (wielki trygon w ognistych), ktora psuje wszystko co probuje stworzyc. Ten pan rozwalil swoje dwa malzenstwa obie kobiety raniac niemilosiernie i nie interesuje sie swoimi dziecmi. NIe oszukujmy sie: harmonijne aspekty nie tworza "dobrych i szczesliwych" a nieharmonijne "zlych i nieszczesliwych". Gdyby to bylo takie proste to astrologia bylaby dzis tym, czym sa horoskopy w babskich tygodnikach. Odpowiedz Link
wasza_bogini Re: czy to jest wielki trygon??? 08.11.03, 23:19 > Najpierw pomysl, co daje trygon: ulatwienia. nie moge pomyslec, bo tego nie wiem, wiec jak mi ktos tego nie powie to napewno ja tego nie pomysle. Odpowiedz Link
anahella Re: czy to jest wielki trygon??? 08.11.03, 23:36 wasza_bogini napisała: > > Najpierw pomysl, co daje trygon: ulatwienia. > > nie moge pomyslec, bo tego nie wiem, wiec jak mi ktos tego nie powie to > napewno ja tego nie pomysle. no to jeszcze raz)))) Trygon daje ulatwienia))))) Teraz zobacz jakie energie skladaja sie na to ulatwienie, jak dzialaja poprzez znaki i w ktorych domach siedza? Odpowiedz Link
wasza_bogini Re: czy to jest wielki trygon??? 09.11.03, 00:26 > Teraz zobacz jakie > energie skladaja sie na to ulatwienie, jak dzialaja poprzez znaki i w ktorych > domach siedza? niestety nie znam godziny urodzenia, wiec nastepnego zadania dla Ciebie nie bedzie ale sledz kolejne watki. polecam sie na przyszlosc Odpowiedz Link