tytija 03.12.04, 20:15 Gdzie on line mozna zinterpretowac horoskop? Wiem, ze to forum dla astrologow i tu sie tego nie robi. Prosze jednak o pomoc. Najlepiej nieodplatnie. Nie chodzi mi o przepowiadnie przyszlosci, ale pomoc w poskladaniu kawalkow... Bede wdzieczna Pozdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amayah Re: Horoskop 03.12.04, 21:01 Poszperaj w linkach do dobrych stron astro powyżej. Zaznaczam, że po polsku zapewne nic nie znajdziesz. Lepiej kupić książkę zresztą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
anahella Re: Horoskop 03.12.04, 22:53 www.astro.com Ale nie polecam tego serwisu jako podrecznika. Polecam natomiast lektury - masz watek o lekturach. Na poczatek: opanuj symbole znakow, planet i aspektow, poznaj energetyke poszczegolnych znakow i planet, pojecie domu horoskopowego. No i polecam jakies warsztaty. Na takich spotkaniach bywaja zaawansowani i poczatkujacy. Dla tych drugich warsztaty to skarbnica wiedzy. Odpowiedz Link
tytija Re: Horoskop 04.12.04, 12:45 Dzieki, to juz naprowadza na jakas droge takiego zoltodzioba jak ja Pozdr Odpowiedz Link
tytija Re: Horoskop 04.12.04, 12:50 Zeby nie byc posadzonym o pojscie na latwizne moze ktos pokorespondowal ze mna w tym celu ;P Mailowo np To zaoszczedziloby mi szukania, a praktcznie tez czlowiek sie uczy ;P Nie chodzi mi o stawienie horoskopu, ale podyskutowanie o roznych aspektach. Jestem ciekawa, co mnie blokuje, na przyklad. Mam podobno kosmogram typowy dla szefow, dyktatorow i terrorystow )) Pozdr Odpowiedz Link
anahella Re: Horoskop 04.12.04, 13:21 tytija napisała: > Mam podobno kosmogram typowy > dla szefow, dyktatorow i terrorystow )) Wow! Szef dyktator i na dodatek terrorysta?)) Adres do mnie znasz Odpowiedz Link
astrologiacompl Re: Horoskop 03.05.25, 09:36 Zapraszam na moją stronę, gdzie można znaleźć dużo artykułów, które są przydatne do samodzielnej interpretacji horoskopu. Lub można również zamówić prawdziwy horoskop urodzeniowy, opartego na dokładnej dacie, godzinie i miejscu urodzenia przez astrologa. Zapraszam Odpowiedz Link
tymon-pierwszy Re: Horoskop 30.09.25, 17:57 Tu się nie „robi horoskopów”. Tylko opisuje wpływ planet na życie na Ziemi. Taka, dawna, nauka Odpowiedz Link