alfred79 03.01.13, 16:15 Polska rodzina mieszkajaca na poludniu Jutlandii ( Dania) szuka au pair. Najchetniej od marca, na rok-2 lata. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
30durke Re: Dania 12.01.13, 12:52 Witaj, czy nadal poszukujecie au pair? Mój mail: anunderline@gmail.com Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
bbytnar Re: Dania 14.01.13, 12:12 Witam Serdecznie. Prosze o wiecej informacji odnosnie zamieszczonego ogloszenia :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
barbara.grad Re: Dania 14.01.13, 17:09 Witam Serdecznie. Mam na imie Basia i jestem 20letnia dziewczyna poszukująca pracy jako au pair. Jest mi bardzo latwo zaklimatyzowac sie w nowym miejscu (mysle, ze to duzy plus). pair, aczkolwiek jestem osoba nadzwyczaj odpowiedzialna (czasem nawet "zbyt" :) Bardzo zalezy mi na znalezeniu pracy jako au pair poniewaz wiekszosc rodzin szuka dziewczyn z doswiadczeniem... ciezko mi je zdobyc, poniewaz takiego nie posiadam. Mam nadzieje, ze ktoras z rodzin bedzie zainteresowana wspolpraca ze mna.. bedzie mi bardzo milo :) Odpowiedz Link
ulakrowka Re: Dania 15.02.13, 16:34 Witam .jestem zainteresowana wyjazdem i pracą u państwa. Bardzo proszę o kontakt ulakrowka@tlen.pl lub tel: 781615440 Pozdrawiam Ula lat 22 z woj.pomorskiego Odpowiedz Link