24.11.06, 20:32
hej dziewczyny
zrobimy liste plac,
napiszcie ile zarabiacie i w jakim kraju i ile godzin ;)
Obserwuj wątek
    • ella241 Re: zarobki 24.11.06, 20:53
      ja jestem w angli, pracuje ok.20-25 godz tygodniowo wynagrodzenie £55
      tygodniowo
      • mloda.jg Re: zarobki 25.11.06, 14:49
        dokladnie tak jak ja, choc nie przemeczam sie, bo opiekuje sie niby 3 chlopcow,
        ale razem z ich mama. Dom jest duzy, chlopcow trzech... jedna osoba nie dalaby
        sobie rady miec pod opieka 3 dzieci, gotowac i ewentualnie cos jeszcze z prac
        domowych robic ;)
        Dla mnie super bo mam jeszcze mnostwo czasu na dorobienie
    • redrose1984 Re: zarobki 25.11.06, 15:40
      Szkocja - 75 funtow na tydzien, ale bardzo duzo pracy, w sumie prowadze dom.
      Mialo byc max 40 godzin ,a jest minimum z 50 godzin. Od stycznia zmieniam
      rodzine i miesjce wyspy (Anglia) i mam tam miec max. 25 godzin za 50 funtow
      +mozliwosc znalezienia pracy dodatkwoej. Ta opcja o wiele barddziej mi pasuje...
      • mariapniewy Re: zarobki 25.11.06, 23:05
        jestem w okolicach Frankfurtu nad Menem. pracuje ok 10 -11godz dziennie przez 5
        dni w tygodniu. Miesieczne dostaje 600 euro. Opiekuje sie 2,5 rocznymi
        blizniakami.Wykonuje drobne prace domowe: gotowanie dzieciom i sobie, drobne
        zakupy, sprzatanie pokoju dzieciecegolacznie z myciem okien, odkurzanie kilku
        pokojow. Maria
    • kash107 Re: zarobki 29.11.06, 13:35
      W londynie za ok 30 godzin pracy dostawalam 150 funtow tygodniowo, mialam tez
      oplacone wszystkie kursy angielskiego. Bylam u super rodziny i nie przemeczalam
      sie. Zajmowalam sie tam przez 2 lata dwójka dzieci w wieku szkolnym ,
      wyprowadzalam tez psa ( ok 10 godzin z tych 30).

Teraz jestem w Wiedniu za ok 30 godzin pracy tygodniowo dostaje 450 euro ,
      bilet miesieczny (50 euro), ubezpieczenie, mam oplacone kursy niemieckiego i
      osobna linie telefoniczna. Zajmuje sie dwoma chlopcami (5 i 6), nie sprzatam i
      nie gotuje. Ogólnie jestem bardzo zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka