Dodaj do ulubionych

au pair wakacje gdzie szukac zeby znalezc?

09.04.07, 11:59
bo ja juz nie mam sily
przegladam wszystko na au pair world i greataupair i jak juz cos znajde to
ciagle odmowna odp albo wcale bo rodzina ma 200kandydatek
no moze przesadzam ale naprawde juz nie wiem gdzie szukac

chce francje albo ewentualnie hiszpanie,wlochy

a jak wam idzie?
Obserwuj wątek
    • agamalaga1 Re: au pair wakacje gdzie szukac zeby znalezc? 09.04.07, 12:21
      mi tez ciezko znalesc. do Niemiec jeszcze jako tako idzie znalesc, ale
      wolalabym Szwajcarie albo Austie badz Hiszpanie:)
    • farelkaa Re: au pair wakacje gdzie szukac zeby znalezc? 09.04.07, 12:37
      Ja bym chciała do Paryża, Brukseli albo Amsterdamu :| kiepsko jest, ewentualnie
      jeszcze południe Francji ale w ostateczności. Rodziny albo nie odpisują, albo
      nie płacą (patrz wątek "czy to nie przegięcie")
      • script87 pomóżcie;) 15.04.07, 20:20
        hej;) chciałabym bardzo pojechać do anglii na wakacje popracować jako
        opiekunka. ma ktoś moze jakies kontakty albo poszukuje drugiej osoby. mam 20
        lat, studentka politechniki, odpowiedzialana, lubiąca dzieci, znajomość języka w
        stopniu dobrym - komunikatywnym. kontakt script@vp.pl
    • gosiczek24 Re: au pair wakacje gdzie szukac zeby znalezc? 09.04.07, 14:50
      hej
      możecie jeszcze poszukać
      na www.niania.pl

ja na razie też szukam pracy jako au pair na wakacje najchętniej w Szwajcarii
      lub Belgii

pozdrawiam
    • dotie.s Re: au pair wakacje gdzie szukac zeby znalezc? 09.04.07, 16:18
      Mi się na szczęście udało znaleźć fajną rodzinkę na wakacje akurat w tym miejscu
      gdzie chciałam, czyli w Paryżu:) ale wydaje mi się, że jeżeli chodzi o wyjazdy
      wakacyjne to duzo tez zalezy od szczęścia...w zeszłym roku byłam au pair razem z
      moim chłopakiem i niestety nie trafilismy zbyt dobrze...mam nadzieję, że w tym
      roku mi się poszczęści;) przynajmniej tak to narazie wygląda:)
      polecam szczególnie stronkę www.aupairworld.net ale również www.greataupair.com
      oraz www.newaupair.com
      wydaje mi się, że jeżeli szukania nie przynoszą rezultatów, to może warto jakoś
      zmodyfikować swoje ogłoszenie, zmienić treść, może napisać ją w innym języku,
      dodać lepsze zdjęcia...innej rady chyba nie mam niestety, ale życzę powodzenia i
      dajcie znać jak Wam idą poszukiwania!! :*
      Pozdrawiam
      • mujer1323 Re: au pair wakacje gdzie szukac zeby znalezc? 09.04.07, 19:10
        dzieki za odpowiedzi
        fajnie wiedziec ze nie tylko ja tak szukam i szukam

w zeszlym roku trafilam super ale szukalam do konca czerwca i to ostatnie 2 tyg
        prawie non stop siedzialam na necie i wysylalam maile, teraz nie bardzo mi sie
        chce sprawdzac codziennie czy jakas nowa rodzinka nie doszla zebym nie byla
        setna co do nich napisze..

a czy ktos z was byl na poludniu francji?jakie wrazenia
        bo ja najbardziej lubie hiszpanie ale chce sie francuskiego nauczyc i stad to
        poludnie francji zeby byla plaza,palmy i francuski...

ale cos czuje ze znow nie znajde i wyladuje jak zwykle w hiszpani..
    • mujer1323 Re: au pair wakacje gdzie szukac zeby znalezc? 10.04.07, 11:53
      teraz znow dostalam odpowiedz z francji ze pani chce operke ale taka co mieszka
      we francji...>>>
    • claudiafifi Re: au pair wakacje gdzie szukac zeby znalezc? 10.04.07, 13:57
      hej. Sprobuj wejsc na www.aupairvista.com Naprawde bardzo fajna stronka. Sama
      juz sie zalogowalam (darmowa rejestracja:)

pozdrawiam i trzymam kciuki
      • farelkaa Re: au pair wakacje gdzie szukac zeby znalezc? 15.04.07, 20:49
        kiepska ta strona imho :)
    • siedor2 Re: au pair wakacje gdzie szukac zeby znalezc? 24.04.07, 13:17
      Hej dziewczyny! Ja w zeszłym roku skorzystałam z pośrednictwa sióstr zakonnych.
      One miały oferty rodzin któe potrzebują au pair na wakacje. W sumie czekałama 3
      dni na rodzinkę, Było fajnie tylko dzieciaki trochę nieznośne.W tym roku też
      chcę się wybrac i z chęcią wziełabym kogoś ze sobą będzie raźniej, Miejsce
      sprawdzone.Ja jestem z Gdańska. Aha -byłam we Francji.Jak macie jakieś pytania
      to piszcie na siedor@wp.pl - z chęcia pomogę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka