marcelinam 12.05.09, 13:16 Czy ma ktos do sprzedania recepte na zelixe lub meridi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzeszna77 Re: zelixa meridi 13.05.09, 22:50 Hmm,a dlaczego chcesz kupować? Lekarze nie robią problemów z wypisaniem meridii czy zelixy-przynajmniej ci lekarze,do których ja chodzę-pod warunkiem,że nie ma przeciwskazań ... Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna77 Re: zelixa meridi 25.05.09, 22:38 Lek.Violetta Górska-Głowacka.Bardzo sensowna kobieta,jeśli jest realna potrzeba terapii meridią-myślę,że nie odmówi wypisania. Tylko jedna uwaga-nie chcę nikomu wchodzić z kopytami w jego życie i zdrowie-ale meridia jest dla osób z naprawdę dużą nadwagą,gdy zawiodły inne metody.Skutki uboczne są paskudne,sprawdziłam na sobie... No i również wymaga diety. Polecam forum "Meridia-ostatnia szansa". Odpowiedz Link Zgłoś
mmarusia Re: zelixa meridi 26.05.09, 23:04 grzeszna77 napisała: Skutki uboczne są paskudne,sprawdziłam na > sobie... Ja tez sprawdzilam na sobie...Bralam M15 przez 3 tyg.Schudlam 3 kg.Nie warto bylo... Ogolnie schudlam 15kg,ale 12 za pomoca sensownego jedzenia i duzej dawki ruchu. ----------- "idealna kobieta to taka,ktora ma idealnego meza" :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaufany-dostawca1 Re: zelixa meridi 21.11.24, 01:03 NAJSKUTECZNIEJSZA KURACJA ODCHUDZAJACA MERIDIA 15 MG 30 TAB 200 ZL MERIDIA 20 MG 30 TAB 250 ZL SZYBKA BEZPIECZNA I TRWAŁA UTRATA WAGI BEZ EFEKTOW JOJO BEZ CIEŻKICH CWICZEŃ BEZ RYGORYSTYCZNEJ DIETY PRZYSPIESZA METABOLIZM ZMNIEJSZA ŁAKNIENIE DAJE UCZUCIE SYTOŚCI DODAJE ENERGI I POZYTYWNEGO SAMOPOCZUCIA $$$$ TEL 538.911.172 $$$ W Sprawie Zamowienia Lub Pytan Prosze Dzwonic Lub Pisac Sms. Zamowienia Przyjmuje Tylko Telefonicznie Wszystkie Paczki SA WysyŁane PocztĄ Polska Z Sprawdzeniem Zawartosci Masz MoŻliwoŚĆ Otworzenia przesyłki I Sprawdzenia Co Jest W Srodku GWARANTUJE NAJLEPSZA JAKOSC I BEZPIECZNE ZAKUPY WYSYŁKI KRAJOWE ORAZ MIEDZYNARODOWE KURIER Przed Zapłatą Za Paczke Masz MoŻliwoŚĆ Otworzenia przesyłki I Sprawdzenia Co Jest W Srodku Przy Kurierze Gwaracja uczciwych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś