Dodaj do ulubionych

Najlepszy psycholog w Legnicy?????

17.12.05, 16:28
Znacie może dobrego psychologa w legnicy? Chcialabym sie wybrac a nie chce za
pierwszym razem trafic na jakiegos...ponieważ nie chce sie zniechęcić
Obserwuj wątek
    • doris73 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 18.12.05, 17:55
      dla kogo to ma być psycholog, dla dziecka czy osoby dorosłej?
      • kate710 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 18.12.05, 22:36
        dla 20-latki
    • kate710 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 20.12.05, 22:57
      czy nikt żadnego nie zna?a moze wszyscy sa do kitu?pozdrawiam
      • doris73 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 20.12.05, 23:34
        mogę Ci podpowiedziec, bo moja mama pracuje w tym srodowisku ale dopier na wek
        będę się z Nią widywać, jeżeli ktoś nie zna nazwiska pruchologa to nie napisze
        Ci, więc po co te teksty?
        • kate710 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 21.12.05, 09:59
          ok doris masz racje po prostu bylam pewna ze wiele osob chodzi po pomoc do
          jakiechs specjalistów, ale sie troszke przeliczylam a za te teksy sorki
          pozdrawiam pa
          • doris73 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 21.12.05, 14:48
            wiele osób chodzi??? no ja myślę, że jeszcze pomoc psychologa czy psychiatry w
            naszym kraju nie jest takia powszechna i normalna, nie znam ludzi, którzy się
            tym chwalą, za to na amarykańskich filmach każdy ma swojego psychiatrę:-)
            • kate710 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 21.12.05, 16:02
              no ja jednak uwazam ze wiele osob chodzi i nie oto chodzi ze sie tym chwala ale
              nie wstydza sie tego bo to calkiem normalne.mozesz wejsc na forum depresja i
              zobaczyc ze jest wiele osob, które potrzebuja jakiegos specjalisty i korzystaja
              z jego pomocy i nie wstydza sie o tym mowic pozdro
    • mons1 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 21.12.05, 20:56
      poza tym musisz pamietac, ze psycholog tez ma swoja dziedzine, w ktorej sie
      specjalizuje. nie piszesz czy zalezy ci na kims kto pomaga uzaleznionym, czy np.
      mlodziezy z problemami wieku dojrzewania czy kims kto zajmuje sie terapia
      rodzinna. to jest istotne. skontaktuj sie z polskim towarzystwem
      psychologicznym (znajdziesz w internecie) a oni ci kogs poleca w legnicy lub
      okolicy. znam wielu psychologow, ale nie wysle cie do zadnego jesli nie wiem w
      czym problem. a forum to nie miejsce na takie zwierzenia.
      pozdrawiam i zycze powodzenia
      • kinga7101 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 21.12.05, 22:33
        dzieki mons zrobie jak mowisz pozdrawiam serdecznie
        • kinga7101 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 21.12.05, 22:35
          ja tez potrzebuje psychologa i nie wiem do jakiego sie wybrac kate a moze
          wybierzemy sie razem? :-)mons dobrze mowi ciebie tez kate pozdrawiam
          • kate710 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 22.12.05, 10:03
            witam juz znalazlam dobra poradnie ale dzieki mons bo ja nawet nie pomyslalam
            ze psychologia ma wiele podziedzin.masz racje dzieki pozdro dla kingi :-)
    • bryndzunia_kasia Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 10.01.19, 08:02
      Proszę sprawdzić psycholog Katarzynę Kazimierczak. Bardzo mi pomogła w czasie depresji, ma innowacyjne podejście, więc terapia również nie jest typowa, a bardziej urozmaicona. W czasie depresji byłam już praktycznie na samym dnie, momentami myślałam o najgorszym, jednak udało mi się z tego wyjść, właśnie dzięki pomocy pani Katarzyny. Nie pamiętam już numeru, ale możesz zajrzeć na stronę jej gabinetu skrzydla.net.
    • jankowal2005 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 02.02.26, 08:11
      zadzwoń do pani Agnieszki i porozmawiaj - telefon znajdziesz tutaj psychoterapialegnica.pl. to doświadczony psycholog ale w moim przypadku terapia trwała kilka lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka