kate710 17.12.05, 16:28 Znacie może dobrego psychologa w legnicy? Chcialabym sie wybrac a nie chce za pierwszym razem trafic na jakiegos...ponieważ nie chce sie zniechęcić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doris73 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 18.12.05, 17:55 dla kogo to ma być psycholog, dla dziecka czy osoby dorosłej? Odpowiedz Link Zgłoś
kate710 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 20.12.05, 22:57 czy nikt żadnego nie zna?a moze wszyscy sa do kitu?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doris73 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 20.12.05, 23:34 mogę Ci podpowiedziec, bo moja mama pracuje w tym srodowisku ale dopier na wek będę się z Nią widywać, jeżeli ktoś nie zna nazwiska pruchologa to nie napisze Ci, więc po co te teksty? Odpowiedz Link Zgłoś
kate710 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 21.12.05, 09:59 ok doris masz racje po prostu bylam pewna ze wiele osob chodzi po pomoc do jakiechs specjalistów, ale sie troszke przeliczylam a za te teksy sorki pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
doris73 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 21.12.05, 14:48 wiele osób chodzi??? no ja myślę, że jeszcze pomoc psychologa czy psychiatry w naszym kraju nie jest takia powszechna i normalna, nie znam ludzi, którzy się tym chwalą, za to na amarykańskich filmach każdy ma swojego psychiatrę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kate710 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 21.12.05, 16:02 no ja jednak uwazam ze wiele osob chodzi i nie oto chodzi ze sie tym chwala ale nie wstydza sie tego bo to calkiem normalne.mozesz wejsc na forum depresja i zobaczyc ze jest wiele osob, które potrzebuja jakiegos specjalisty i korzystaja z jego pomocy i nie wstydza sie o tym mowic pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mons1 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 21.12.05, 20:56 poza tym musisz pamietac, ze psycholog tez ma swoja dziedzine, w ktorej sie specjalizuje. nie piszesz czy zalezy ci na kims kto pomaga uzaleznionym, czy np. mlodziezy z problemami wieku dojrzewania czy kims kto zajmuje sie terapia rodzinna. to jest istotne. skontaktuj sie z polskim towarzystwem psychologicznym (znajdziesz w internecie) a oni ci kogs poleca w legnicy lub okolicy. znam wielu psychologow, ale nie wysle cie do zadnego jesli nie wiem w czym problem. a forum to nie miejsce na takie zwierzenia. pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kinga7101 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 21.12.05, 22:33 dzieki mons zrobie jak mowisz pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kinga7101 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 21.12.05, 22:35 ja tez potrzebuje psychologa i nie wiem do jakiego sie wybrac kate a moze wybierzemy sie razem? :-)mons dobrze mowi ciebie tez kate pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kate710 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 22.12.05, 10:03 witam juz znalazlam dobra poradnie ale dzieki mons bo ja nawet nie pomyslalam ze psychologia ma wiele podziedzin.masz racje dzieki pozdro dla kingi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bryndzunia_kasia Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 10.01.19, 08:02 Proszę sprawdzić psycholog Katarzynę Kazimierczak. Bardzo mi pomogła w czasie depresji, ma innowacyjne podejście, więc terapia również nie jest typowa, a bardziej urozmaicona. W czasie depresji byłam już praktycznie na samym dnie, momentami myślałam o najgorszym, jednak udało mi się z tego wyjść, właśnie dzięki pomocy pani Katarzyny. Nie pamiętam już numeru, ale możesz zajrzeć na stronę jej gabinetu skrzydla.net. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowal2005 Re: Najlepszy psycholog w Legnicy????? 02.02.26, 08:11 zadzwoń do pani Agnieszki i porozmawiaj - telefon znajdziesz tutaj psychoterapialegnica.pl. to doświadczony psycholog ale w moim przypadku terapia trwała kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś