Dodaj do ulubionych

Firma Gacol - ktoś zna??

22.05.17, 15:46
Mam pytanie, planuję u siebie w zakładzie inwestycję i nowy system smarowania centralnego, firma gacol jest z naszych okolic, ale nic o nich nie wiem, ktoś może z ich usług korzystał? Będę wdzięczny za opinie :)
Obserwuj wątek
    • gregorros Re: Firma Gacol - ktoś zna?? 29.05.17, 00:08
      Ja tylko słyszałem, ale za to, że firma jest naprawdę dobra. Możesz poszukaj sobie opinii o nich, chyba ze już to robiłeś? Coś powinno być na 100%. Ewentualnie, jeżeli masz rozeznanie co i za ile, to się z nimi skontaktuj i porozmawiaj o konkretach
    • wieliszka Re: Firma Gacol - ktoś zna?? 09.07.17, 22:28
      Współpracowaliśmy z tą firmą kilka razy. Dostarczali nam potrzebne podzespoły. My zadowoleni, nasi klienci również. Mają bardzo dobre ceny a jakość zawsze na pierwszym miejscu. To chyba najlepsza rekomendacja
    • kamyk445 Re: Firma Gacol - ktoś zna?? 29.10.17, 13:10
      Jest ok, jeżeli ktoś sie zastanawia, to ja polecam. Mamy system smarowania od nich już dwa lata. Do tej pory zero awarii, wszystko działa tak, jak powinno, i oby tak zostało
    • leszekmarc Re: Firma Gacol - ktoś zna?? 14.04.19, 12:42
      Co tu dużo mówić, Gacol świetnie daje radę, bez tej firmy mój biznes by upadł. Świetne centralne smarowania.
    • leszekmarc Re: Firma Gacol - ktoś zna?? 14.07.19, 23:55
      Chyba najlepsi są tutaj ludzie z Gacola. Ja bardzo cenię, bo znają się na rzeczy i widać, że im też zalezy, żeby wszystko odbywało się, że tak powiem cacy. Ja miałem z nimi kontakt i mogę polecać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka